Aprilie 07, 2023
Dana Rogoz, despre diferența de vârstă dintre ea și Radu Dragomir. Cum mențin pasiunea în cuplu: „Astea sunt nebuniile noastre”
Dana Rogoz (37 de ani) și Radu Dragomir (56 de ani) au reușit de-a lungul timpului să-și mențină „flacăra iubirii” aprinsă, iar acum, după 11 ani de căsnicie, actrița a vorbit despre cum au gestionat diferența de vârstă, Radu fiind cu 19 ani mai mare decât ea, și cum au păstrat pasiunea intactă chiar și după apariția copiilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, sunt căsătoriți și au doi copii, iar împreună formează o familie minunată. Relația lor poate fi un model pentru oricine, fiind bazată pe respect, încredere și înțelegere, dar cu siguranță și pe iubire. Povestea lor de iubire nu a fost privită ca „una serioasă” de la început, însă au demonstrat că dragostea este mai presus de orice și au mers înainte. Recent, Dana Rogoz a explicat într-un interviu cum i-a afectat pe cei doi diferența de vârstă și părerile celor din jur, scrie peroz.ro

„Nu m-am luptat niciodată cu prejudecățile celor din jur. E firesc ca unii oameni să judece, din exterior, și să își traducă această relație în funcție de experiența lor de viață. Dar noi am fost atât de siguri pe ce simțeam, încă de la început, încât comentariile negative nu aveau cum să ne atingă. Plus că veneau din partea unor oameni care, de fapt, nu ne cunoșteau deloc. Cei care ne erau apropiați au știut de la bun început că ceea ce am găsit noi e ceva rar”, a declarat actrița pentru revista VIVA!.

Dana Rogoz și Radu Dragomir duc o viață alertă, fiind implicați în viața copiilor lor, dar și în carierele pe care le au, cu toate acestea, cei doi reușesc să găsească timp și pentru ei și să mențină aprinsă pasiunea. 

„Ne-am creat un obicei ca, imediat după ce lăsăm copiii la școală și grădiniță, să ne bem cafeaua împreună. Ăla e timpul nostru, când ne vorbim și ne conectăm. Serile, dacă mai avem forță, mai băgăm un film sau un episod de serial, acasă. Iar uneori, rugăm pe cineva să ne ajute, ca să putem merge la cinema ori la teatru. Cam astea sunt nebuniile noastre. Iar faptul că se mai întâmplă uneori ca dimineața, după ce eu am avut în seara de dinainte spectacol, el să îi ducă pe Vlad și Lia la școală și grădiniță, pregătindu-le micul dejun, hainele, bagajele, tot, doar pentru a mă mai lăsa pe mine să dorm un pic și să mă odihnesc, mi se pare un gest foarte romantic.”, spune Dana Rogoz.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.9278559684753