Mai 05, 2022
Dan Bordeianu, la 15 ani de când a renunțat la telenovele. Cum arată la 46 de ani
Dan Bordeianu a devenit cunoscut și îndrăgit pe vremea când a debutat în producția românească „Numai iubirea', pe postul Acasă TV, alături de Adela Popescu. La peste un deceniu de când s-a sfârșit epoca telenovelelor, Dan Bordeianu duce o viață liniștită alături de familia lui, în afara Bucureștiului. Când vine vorba despre meseria sa, el nu și-a dorit să devină actor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dan Bordeianu, în vârstă de 46 de ani, a cucerit inimile multor fane pe vremea când juca în telenovelele românești. Actorul a avut roluri importante în producțiile de pe Acasă TV, cum ar fi Numai iubirea, Lacrimi de iubire și Iubire ca în filme.

Adela-Popescu-si-Dan-Bordeianu-4

Mai mult, el și colega lui de pe platourile de filmare, Adela Popescu, au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri atât în serialele tv, cât și în viața reală. După patru ani de relație, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. 

Cu ce se ocupă Dan Bordeianu, la 15 ani de când a renunțat la telenovele

La 15 ani de când a apus perioada telenovelelor românești, Dan Bordeianu s-a așezat la casa lui, s-a căsătorit în secret cu actuala lui soție, Teodora, și a devenit tatăl unei fetițe, pe nume Maria, în vârstă de cinci ani. În plan profesional, este o persoană destul de discretă și rar vorbește despre meseria care l-a făcut celebru. Actorul recunoaște că nu a făcut niciun sacrificiu ca să ajungă aici și nici nu consideră că are o carieră. După ce a renunțat să mai joace în telenovele, actorul și-a continuat cariera în teatru, rămânând astfel mai puțin vizibil pentru publicul larg. 

„Nu îmi place să vorbesc de meseria mea ca fiind o carieră. Este meseria mea, sunt actor. Mâine nu știu ce o să fac. Poate mă apuc de altceva. Nu vorbesc în termeni de carieră. Sacrificiile devin valabile în momentul în care ai ceva de la care să renunți. Eu n-am renunțat la nimic. Am făcut totul cu tot sufletul. Și am avut și norocul să-mi placă și nu consider că am făcut sacrificii', a spus el la Antena Stars, potrivit Spynews.

Vedeta nu și-a dorit să devină actor, doar că s-a pregătit pentru facultate, iar cursul vieții lui l-a adus chiar în televiziune: „nu mi-am dorit să fiu actor. M-am trezit să fiu actor. M-am pregătit două săptămâni pentru facultate. Abia după ce am intrat m-am trezit la ce mă înham și încet, încet s-a văzut ceea ce vedeți cu toții', a mai zis Dan Bordeianu pentru sursa citată. 

Dan-Bordeianu-familie-4

Dan Bordeianu, despre viața de familie

Actorul este discret și când vine vorba despre familia frumoasă pe care și-a creat-o. Dan Bordeianu s-a căsătorit, în secret, cu Teodora în anul 2015, după trei ani de relație, și au împreună o fetiță, pe nume Maria. Întreaga familie s-a mutat undeva la țară, în afara Bucureștiului. Mai exact, în casa din comuna Brănești, județul Ilfov. Locuința a fost construită de tatăl actorului, iar după decesul acestuia, Dan Bordeianu a refuzat să o vândă.

dan-bordeianu-sotie 

dan-bordeianu-sotie-teodora

„Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând, spunea Bordeianu, la un moment dat.

Dan-Bordeianu-si-fiica-sa-740x925-1 

Dan-Bordeianu-familie-2 

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1061494350433