August 30, 2022
"Datorită ei s-au născut mai multe piese" Denis, solistul de la The Motans, se însoară cu muza lui!
Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, a confirmat, într-un interviu acordat recent, că și-a cerut iubita în căsătorie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Bianca este o femeie extraordinară, până È™i acum, după 5 ani, am impresia că am fraierit-o. Nu înÈ›eleg cu ce am reuÈ™it să o cuceresc. A fost ceva spontan, ceva stupido-romantico-funny, în stilul meu… Dar a fost pe cât se poate de sincer È™i cu tot sufletul din ambele părÈ›i. Mă bucur foarte mult că am făcut acest pas important în vieÈ›ile noastre", a declarat Denis pentru VIVA!.

"Bianca este o sursă infinită de inspiraÈ›ie È™i dragoste pentru mine, È™i da, datorită ei s-au născut mai multe piese marca The Motans. Nu pot să zic care piese anume, prefer să păstrez în secret acest aspect.”, a mai spus el pentru sursa citată.

 

 

 

 

Cu toate acestea, anul trecut, Denis povestea în cadrul unui podcast, cum a ajuns să se îndrăgostească de Bianca Spermezan.

"Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susÈ›inut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej È™i de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm împreună de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie pentru că era singura chestie deschisă.

Erau la benzinăria aia doar niÈ™te sticluÈ›e mici de vodkă È™i i-am zis: Bianca, dacă accepÈ›i ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluÈ›e de vodkă. Mi s-a părut atât de stupid È™i atât de romantic în acelaÈ™i timp. Genul ăla de romantism care e true. Èšin minte că aveam È™i niÈ™te căni de ceai.

Pentru noi, următorul an, era tradiÈ›ie, Bianca cumpăra niÈ™te sticluÈ›e de vodkă. Cu timpul am început să ne apropiem. Nu a durat foarte mult să ne dăm seama că e ceva special. A fost o chestie super interesantă, am simÈ›it în ea o cortină de siguranță, mereu când mă uitam în ochii ei mă simÈ›eam liber să-i spun orice. Bine, nu de la prima întâlnire, după puÈ›in timp. Am simÈ›it că este ceva diferit acolo, nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci”, a spus Denis de la The Motans, potrivit SpyNews.ro.

Sursa - antena3.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0006477832794