Septembrie 08, 2021
Cum și-a cunoscut Nicoleta Nucă iubitul și când va avea loc nunta
Viața e roz și roz este lumea toată pentru interpreta Nicoleta Nucă. În această vară s-a logodit, iar curând începe și participarea într-un proiect de televiziune de anvergură. Deci, totu-i bine și frumos. Într-un interviu acordat revistei VIVA! din România, basarabească a vorbit mai multe despre relația ei cu toboșarul Alex Ursache și ce așteptări are de la ”Bravo, ai stil! Celebrities. Metamorfoză”, un show despre fashion.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În fragmentul publicat de VIVA!, Nicoleta Nucă a dezvăluit că s-a cunoscut cu Alex la ziua de naștere a unei prietene comune. În cei patru ani de când se cunosc, interpreta susține că relația lor s-a maturizat. Împreună au trecut prin diferite situații, așa cum este și firesc, iar asta i-a unit și mai mult, inclusiv perioada pandemică.

„Mulți au decis în această perioadă să o ia pe drumuri separate, dar noi ne-am înțeles foarte bine, am stat împreună în casă 24 din 24 de ore. Suntem amândoi temperamentali, caractere foarte puternice, încăpățânați, dar am învățat în timp când să cedăm, am găsit un echilibru și știm când să facem compromisuri, pentru că o relație funcțională este și despre asta, când să faci un compromis”, a spus Nicoleta Nucă.

Logodna lor a avut loc vara trecută, în timpul unei vacanțe la Istanbul. Toți se întreabă când urmează nunta sau poate că au început deja pregătirile. Ei bine, Nicoleta a anticipat întrebările admiratorilor săi și a spus că: ”Nu ne-am făcut planuri în această privință, ne bucurăm de lucrurile care se întâmplă în viața noastră. Nu avem încă planuri, deci nu pot oferi detalii. Posibil să facem ceva în acest sens anul viitor, dar să vedem cum evoluează lucrurile cu această pandemie”.

Dacă nunta mai așteaptă înseamnă că Nicoleta se concentrează pe proiectele profesionale. Unul dintre acestea este ”Bravo, ai stil! Celebrities. Metamorfoză”, care începe mâine seară pe Kanal D. Artista a recunoscut că este o provacare pentru ea și că este determinată să lupte, să învețe și dacă o fi să fie, să câștige.

„Sunt chiar curioasă ce se va întâmpla, cum va fi… Nu mi-am făcut strategii legate de acest proiect. Cu siguranță mi-ar plăcea să câștig, dar nu am venit „înrăită în acest sens. Mă voi lăsa în mâinile juraților și ale publicului”, a precizat interpreta.

Nicoleta Nucă va concura, între altele, cu o altă interpretă de la noi. Este vorba despre Olga Verbițchi. Ambele au reușit să cucerească piața muzicală din România, iar acum au șansa să demonstreze că au talent și în domeniul fashionului.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65689301490784