August 24, 2022
Cum se menține Adela Popescu în formă, după trei nașteri. Ce spune despre alăptatul în public
A mărturisit că a alăptat în diferite locuri, ori de câte ori a fost nevoie. Totuși, consideră că mamele trebuie să păstreze o oarecare decență atunci când fac asta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adela, ai spus că ai alăptat cam doi ani, după fiecare sarcină… Știu că este un subiect sensibil și controversat, deopotrivă… Ce părere ai despre polemicile din online privind acest subiect? În special alăptatul în public.

Am o părere foarte bună. Eu am alăptat peste tot pe unde a fost nevoie. În aeroport, în avion, la mall, la restaurant, în maşină, pe marginea drumului. Copilului îi este foame şi trebuie să mănânce. Și nevoia de pipi este o nevoie fiziologică pe care trebuie să ne-o îndeplinim. Şi mergem la toaletă pentru asta, nearătându-ne părţile intime. Acelaşi lucru cred că e valabil şi când vine vorba despre alăptat. Alăptezi de câte ori îi este foame puiului, păstrând decenţa de a nu-ți arăta zonele intime. Pui o eşarfă, dacă găseşti un loc discret, te retragi acolo etc. Vă spun eu, soluţii există. (zâmbește)

adela-popescu-12-1

Adela, știu că, înainte să naști, ai acuzat ceva probleme la coloană. Ai reușit să naști natural sau ai făcut cezariană? Și cum te simți acum, privind problemele la coloană? Urmezi un tratament, ai indicații precise din partea medicului?

Am născut şi de data aceasta natural, cu tot cu durerile binecunoscute de coloană. E adevărat că travaliul a fost mai scurt acum, însă la fel de intens şi mistuitor.

adela-popescu-12-2

Adela, știu că ești foarte deschisă… Deși arăți extreeeem de bine, a existat vreun moment în care te-ai simțit poate mai puțin atrăgătoare?

Evident că mă uitam în oglindă şi vedeam burta, colăceii, celulita, însă niciodată nu am simţit cu subiect și predicat că nu sunt atrăgătoare. Şi asta exclusiv datorită lui Radu, care mă face să mă simt frumoasă și fără cusur chiar și în cele mai proaste perioade ale mele.

Chiar, dacă nu mă înșel, cred că ai promis că vei face sport constant. Te-ai ținut de promisiune?

A: Pe naiba! (zâmbește)

Ce dietă ai ținut după naștere? Și ce regim ții în prezent? Sunt sigură că nu faci excese alimentare deloc…

A: Nu prea am avut cum să ţin regim, pentru că încă alăptez. Şi, de fiecare dată când am încercat, mi-a scăzut considerabil cantitatea de lăptic. Aşa că m-am oprit. Reuşesc însă un fel de fasting până la ora 12.00, când mănânc prima masă.

Nu vreau să te complimentez gratuit, nu-mi stă în fire, dar este cât se poate de real. După trei sarcini, talia e talie, sânii sunt la locul lor. Te-ai gândit, totuși, să-ți faci vreo intervenție estetică?

Nu, chiar niciodată nu m-am gândit la asta. Dar ştiu eu ce m-o lovi peste un timp?!

adela-popescu-14-2

adela-popescu-1-1

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75864195823669