Mai 28, 2020
Cum să te îmbraci cu stil pe o vreme rece și ploioasă. Idei de ținute.
Vara se lasă mult așteptată. Pentru că avem parte de câteva zile reci și ploioase, ne-am gândit să punem cap la cap câteva idei de ținute potrivite pentru astfel de situații. Așadar – cum ne îmbrăcăm când afară e vreme răcoroasă și prognoza arată că urmează averse, care, e posibil să ne strice outfitul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cea mai importantă regulă în cazul zilelor despre care nu ești sigură dacă vor fi friguroase sau călduroase, sau ambele, intermitent, în funcție de oră și fenomene meteo, este să te bazezi pe un outfit format din suprapuneri – mai exact, construiește un look format din straturi cu care poți jongla pe parcursul zilei.

În cazul de față, inspirația noastră vine sub forma unui pulover subțire, din material reiat, plus un al doilea pulover, tot din tricotaj light, care pot fi suprapuse, sau, eventual, unul dintre ele poate fi aruncat peste umeri precum o capă.

În partea de jos, optează pentru jeanși într-o nuanță închisă (au cele mai multe șanse să reziste ploii, adică să nu intre apa atât de ușor prin ei, și nici să capete pete vizibile de noroi pe tivul de jos).

În ceea ce privește pantofii, optează pentru unii din material rezistent (nu din textil sau piele întoarsă) și pe un model care acoperă o parte mai mare din picior, protejându-l, plus un toc gros care oferă stabilitate.

                               

Pentru contextele casual, nimic nu e mai practic decât un look coordonat, compus din piese din denim.  În plus, sfatul nostru este să optezi pentru piese cu din denim autentic, în locul blugilor și jachetelor slim fit, care se lipesc de tine în mod enervant dacă devin ude. În plus, bumbacul gros va rezista mai bine împotriva ploii. 

În ceea ce privește încălțămintea, chiar dacă sneakerșii nu sunt tocmai cel mai indicat tip de pantof pentru umblat prin ploaie, poți să trișezi cu o pereche de sneakers care au talpa mai înaltă și, de preferat, colorată, nu albă, ca să nu se murdărească rapid.

În locul umbrelei, poți opta pentru o beretă, dar alege una dintr-un material impermeabil, cum ar fi vinilinul sau pielea.

                         

Nu spune nimeni că nu poți să arăți feminină și delicată și să fii, în același timp, pregătită și pentru o rafală de ploaie. Ia ca exemplu o ținută formată dintr-o fustă și un tricou, peste care este asortat un trench coat clasic. Asortează și o beretă sau o șapcă stil Newsboy, plus o pereche de botine, și, de ce nu, și niște ochelari de soare.

                    

Dacă te pregătești pentru un party, dar știi că e posibil să te prindă ploaia pe drum, păstrează ideea de rochie vaporoasă, perfectă pentru nopțile de vară, dar adapteaz-o condițiilor meteo înlocuind sandalele cu o pereche de botine cu toc și asortând o vestă din piele.

                                  



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5903959274292