Martie 27, 2017
Cum să eviți dezastrul la prima întâlnire?
Într-un sfârșit, la uși ne-a bătut primăvară. A venit și anotimpul iubirii și al plimbărilor romantice sub clar de lună și sub splendoarea stelelor. Pe străzile capitalei, în piețe și în parcuri poți vedea, plimbându-se în fiecare seară, cupluri, tineri îndrăgostiți și cei pentru care simpatia este doar în fază incipientă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Primăvara, conform specialiștilor, devenim mai deschiși, plin de putere și energie pentru noi realizări. Și conform statisticilor este cel mai favorabil timp pentru cunoștințe și relații noi. Acesta este farmecul celui mai romantic anotimp al anului.

În ce se transformă? - Într-o relație serioasă sau spune la revedere de la prima întâlnire, totul depinde de intenție. Dar, dacă îi vei trezi interesul, atunci fii sigură că el va dori să te vadă din nou. După un studiu de zeci de articole și unor experiențe mai stângace, am ales trei cele mai răspândite greșeli făcute la prima întâlnire.

Deci, prima impresie este întotdeauna cea mai vie și memorabilă. Aici, cea mai mare greșeală este dorința fetelor de a da marea lovitură din prima: să poarte haine și bijuterii scumpe, pantofi șic, coafură și machiaj. Astfel, riști să-ți pui cavalerul într-o situație incomodă. Alături de o fată atât de frumoasă și fermecătoare, el se va simți inconfortabil.

Încercă să arăți pe cât de naturală, pe atât de îngrijită.

Naturalețea este nu numai aspectul, ci și comportamentul. Desigur, tu și partenerul tău din răsputeri veți încercă să vă placeți reciproc. Principalul lucru este să nu exagerați. Nu este necesar să minți despre viața ta personală sau despre alte lucruri, pentru a colora realitatea. Mai devreme sau mai târziu, partenerul tău va afla, totuși, că ești divorțată și ai un copil, iar șeful departamentului de publicitate al companiei, nu ești tu, dar de fapt cea mai bună prietenă.

Al treia și, de asemenea, una dintre cele mai frecvente greșeli este povestirea despre relațiile anterioare. Chiar dacă a trecut puțin timp de la despărțirea cu fostul iubit și dorești cu adevărat să vorbești cu cineva. „Prima întâlnire” nu este motivul adecvat și noua cunoștință nu este persoana potrivită, care ar trebui să te consoleze. Cu toate acestea, pe măsură ce relația ta cu el va crește, veți fi capabili să aflați mai multe lucruri interesante unul despre altul.

Reține, cel mai important lucru, în orice situație, e să fii tu însăți! Dacă nu i-ai plăcut tu cea reală, înseamnă că el nu e persoana potrivită. Iubește-te și bucură-te de viață, împreună cu AQUARELLE!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98281002044678