Mai 04, 2023
Cum arată viața unei fetițe care este milionară la doar 11 ani: „Părinții mi-au oferit numeroase oportunități!”
O fetiță în vârstă de 11 ani, care a devenit milionară după ce a creat o jucărie care îi poartă numele și care s-a vândut rapid, a vorbit despre stilul ei de viață extravagant, mărturisind că nimic nu ar fi fost posibil fără ajutorul mamei ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pixie Curtis trăiește în Sydney, Australia și a adunat milioane de dolari în conturi după ce a creat o jucărie care îi poartă numele, dar și niște accesorii de păr, scrie peroz.ro

Deși aproape că s-a retras din business, pentru că și-a dorit să se concentreze pe educație, afacerea ei merge mai departe, fiind condusă de mama ei, de Roxy Jacenko.

Roxy Jacenko gifts daughter Pixie Curtis pricey Balenciaga slides for her  10th birthday | Daily Mail Online

În cadrul unui interviu, adolescenta a vorbit despre stilul ei de viață și a mărturisit că, în ciuda faptului că se plimbă în mașini scumpe, că deține obiecte de lux, ea nu este tocmai diferită de un copil obișnuit de vârsta ei.

Chiar dacă a adunat bani suficienți pentru a-și permite achiziționarea unei mașini de lux atunci când va fi suficient de mare pentru a conduce, Pixie spune că se bucură mai mult de micile bucurii ale vieții.

„Părinții mi-au oferit numeroase oportunități. Am primit o geantă de 3.000 de dolari de Crăciun, e foarte drăguță. Mi-o doream de mult timp, dar nu credeam că o voi primi”, a spus ea, adăugând: „Banii din business-ul meu sunt reinvestiți sau economisiți. Nu am voie să-i folosesc”, a mai dezvăluit tânăra care deține deja o mașină de lux, fiind condusă în prezent de bonele ei pentru a o duce la școală. 

Kid millionaire Pixie Curtis reveals what it's like to 'semi-retire' - NZ  Herald

De asemenea, ea a mărturisit că obișnuiește să meargă foarte târziu la somn, motiv pentru are dimineața trăiește un adevărat coșmar, căci îi este greu să se trezească. Pixie este de părere că nu este tocmai diferită față de alți copii de vârsta ei, deși deține în cont sume la care unii oameni pot doar visa.

„Îmi place să fac bani. Eu și prietenii mei am început să facem chiar și niște brățări pe care să le vindem. Îmi plac lucrurile de genul acesta”, a mai precizat tânăra.

Pixie a avut o petrecere grandioasă de ziua ei

La finalul lunii martie, când adolescenta a împlinit 11 ani, părinții i-au organizat o petrecere grandioasă, care a costat 22.000 de lire sterline.

Potrivit Daily Star, a fost vorba despre un eveniment spectaculos, cu foc de artificii, fotograf profesionist, acrobați și DJ.

Pixie Curtis disco themed 11th birthday party.

La final, cei care au venit la petrecere au plecat acasă cu saci plini cu produsele comercializate de companiile fetiței.

Pixie se bucură de popularitate și pe rețelele sociale, unde, pe Instagram, este urmărită de 100.000 de oameni, potrivit Bussines Insider.

Pixie Curtis disco themed 11th birthday party.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8714611530304