Mai 23, 2023
Cum arată locuința în care trăiește Delia Matache? Proprietatea a costat mai bine de un milion de euro
În urmă cu trei ani de zile, Delia Matache și Răzvan Munteanu s-au mutat într-un penthouse luxos. Cei doi au reușit să își achiziționeze casa visurilor lor. Iată cum arată locuința Deliei Matache, a cărei valoare se ridică la peste un milion de euro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Delia Matache este o artistă consacrată României, care a muncit pentru visurile ei. Are o frumoasă căsnicie alături de Răzvan Munteanu și locuiesc într-un penthouse întins pe două etaje, așa cum ei și l-au dorit, scrie click.ro

Vedeta are cu ce se mândri, întrucât locuința ei este ceva la care alții doar aspiră. Are peste 400 de metri pătrați, iar pe terasă există și o piscină, unde Delia își petrece destul de mult timp.

Cântăreața și soțul ei au angajat un arhitect, pentru a se ocupa așa cum trebuie de amenajarea apartamentului, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor lor.

Așa arată penthouse-ul în care locuiește Delia și soțul ei / foto: Colaj Click!

Delia Matache, reguli stricte atunci când vine vorba de curățenie 

Jurata de la iUmor le povestea fanilor ei, în urmă cu ceva timp, faptul că puțini sunt cei care le trec pragul locuinței. Delia Matache nu s-a sfiit să mărturisească faptul că nu cheamă oameni foarte des acasă, din cauza deranjului pe care aceștia îl pot face.

„Nu prea (cheamă oameni acasă). Pleacă greu, fac firimituri și scrumează prost, pe lângă scrumieră. Urăsc!”, povestea Delia Matache, pe Instagram.

De ce nu vrea Delia să facă copii? - ea.md

Mai mult decât atât, artista îi interzice până și soțului ei să gătească, pentru a nu murdări bucătăria și a menține casa curată.

„Răzvan ştie să facă nişte cartofi prăjiţi cu ceva, dar eu prefer să comandăm ca să nu murdărim bucătăria. Dacă curățăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita. Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt, la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”, povestea Delia, în urmă cu mai mult timp. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7470545768738