Iulie 29, 2020
Cum arăta Jennifer Lopez înainte să devină milioanară
Încă se promovează ca Jenny From the Block, dar J.Lo nu mai e demult tânăra fără posibilități din cartierul mărginaș Bronx.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De peste trei decenii, Jennifer Lopez face furori în showbiz. Și-a început cariera ca dansatoare în cadrul emisiunii In Living Color, dar ulterior a demonstrat că poate să cânte și să joace, transformându-se într-o artistă de renume mondial.

Datorită numeroaselor proiecte în care s-a implicat, diva latino a reușit să strângă o avere impresionantă și și-a câștigat porecla de „cea mai muncitoare femeie din showbiz”.

Lopez are o avere estimată la 400 de milioane de dolari. Anual, în conturile ei intră aproximativ 40 de milioane, iar din anul 2004, ea e constant pe listele Forbes ale celor mai bine plătite femei din muzică.

                                                                                                

                                                                                                                      

J.Lo are linie vestimentară, este imaginea mai multor brand-uri de succes și pleacă în turnee care îi aduc câștiguri financiare considerabile. Diva deține mai multe proprietăți valoroase, iar anul acesta a început negocierile pentru a achiziționa o echipă americană de baseball.

Jennifer Lopez s-a declarat o romantică incurabilă și a avut o serie de relații publice celebre: s-a iubit cu Wesley Snipes, Puff Diddy, Ben Affleck și Casper Smart, a fost căsătorită cu Ojani Noa, Cris Judd și Marc Anthony, iar în prezent este logodită cu Alex Rodriguez.

Încă de la începutul carieri, Jennifer Lopez a reușit să țină primele pagini ale publicațiilor mondene - mai ales datorită atuului ei fizic principal, posteriorul său.

Iată cum arăta vedeta înainte să devină milionară:

 

                                                                                                                                                                                           



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64605689048767