Martie 23, 2023
Cum arată fiica lui Reese Witherspoon la 23 de ani. Cele două seamănă ca două picături de apă
Reese Witherspoon se poate mândri cu o fiică superbă, care i-a moștenit trăsăturile inedite. La doar 23 de ani, Ava este leită mamei sale, lucru care a fost observat și de fani, aceștia susținând că cele două „sunt gemene”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, fiica actrița în vârstă de 46 de ani, a postat pe contul său de Instagram o nouă fotografie, iar fanii au ținut să-i reamintească cât de mult seamănă cu mama sa. „Semeni atât de mult cu mama ta, parcă sunteți gemene”/ „Ești superbă, la fel ca mama ta”/ „Ești leită mama ta”, sunt doar câteva din comentariile pe care aceasta le-a primit la ultima sa postare de pe contul de Instagram, scrie peroz.ro

Ava este fiica lui Reese și a actorului din „Cruel Intentions”, Ryan Phillippe. De asemenea, pe lângă Ava, cei doi mai au un fiu, în vârstă de 18 ani, pe nume Deacon Phillippe, iar Reese îl are și Tennessee Toth, în vârstă de 10 ani, din actuala căsnicie cu  Jim Toth. 

Reese Witherspoon, Her Mom, and Her Daughter Could Pass for Triplets in  Latest Instagram Post | Vanity Fair

Reese Witherspoon spune că „adoră să fie confundată” cu fiica ei în vârstă de 22 de ani. „Asta mă face să mă simt atât de tânără. Sunt atât de mândră de ea. Sunt sigur că nu este ușor să arăți exact ca mama ta”, a spus actrița în vârstă de 45 de ani, născută în New Orleans, în numărul din decembrie/ianuarie al revistei InStyle.

Ava Phillippe Posts Rare Photo With Beau, Reese Witherspoon Approves –  SheKnows

„Vorbim des cu Zoë Kravitz. Pentru că ea și mama ei [Lisa Bonet] seamănă la fel de mult, așa că ori de câte ori Ava are o problemă în legătura cu asta, îi spun: „Sun-o pe Zoë, scrie-i un mesaj lui Zoë, ea știe exact ce să-ți zică. Și ele formează un duo mamă-fiică, de parcă ar fi gemene”, a adăugat vedeta câștigătoare a unui premiu Oscar.

Reese Witherspoon & Daughter Ava Look Like Twins on Beach Getaway



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5804767608643