Ianuarie 25, 2023
Cum arată Delia în costum de baie, la 40 de ani. S-a afișat în ipostaze sexy
Aflată în vacanță, Delia și-a luat fanii prin surprindere pozând în ipostaze sexy, într-un costum de baie minuscul. Fanii au fost încântați să o vadă pe artistă în această postură și au complimentat-o în număr mare. În doar o zi, Delia a primit aproape 150.000 de like-uri și peste o mie de comentarii din partea urmăritorilor ei din social media

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Delia a făcut furori, recent, în social media, după ce a postat niște fotografii super sexy, în costum de baie, din vacanța din Thailanda, unde se află alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. Fanii au reacționat imediat în număr mare la postarea Deliei, iar printre ei s-au numărat și colege de breaslă de-ale artistei, dar și vedete din showbiz care și-au exprimat admirația față de formele impecabile ale artistei.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, în aer liber şi piscină

După un an plin de concerte și filmări la iUmor, Delia are acum parte de o binemeritată vacanță într-o locație exotică, așa cum obișnuiește în fiecare an. Și cum artista își ține fanii la curent pe contul de socializare, în acest weekend i-a răsfățat cu niște fotografii super hot. Delia s-a pozat în costum de baie, și nu orice fel de costum de baie, ci unul care nu lăsa prea mult loc imaginației. Iar în dreptul fotografiilor a scris doar „Start!”, așteptându-se, evident, la o mulțime de comentarii… care nu au întârziat să apară.

Printre vedetele care și-au exprimat admirația s-au numărat Antonia, Alina Ceușan, Alexandra Stan, Diana Munteanu, Corina Bud și Bella Santiago, care au complimentat-o pe Delia pentru trupul perfect. Artista, care în februarie împlinește 41 de ani, arată senzațional, după cum au remarcat și miile de fani.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

„E femeia perfectă”, „Ce Dumnezeu faci de nu ai pic de celulită?”, „Poze sexy fără a fi vulgare! Frumos”, „Cea mai sexy femeie din Romania, „Nu arată astea tinere cum arată Delia”, „Legenda spune că toți bărbații au dat zoom”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate pe Instagram de fanii artistei.

Anul acesta, Delia și soțul ei împlinesc 11 ani de căsnicie și relația lor este la fel de frumoasă ca în prima zi. Artista are numai cuvinte frumoase despre partenerul ei de viață, alături de care formează un cuplu de nu mai puțin de 13 ani.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

„Răzvan este familia mea, numeroasă. Noi avem multe personalități. Suntem doi în casă, dar ne manifestăm cât 10. Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă în care totul era așa, o nebuloasă. Da, mi-am găsit stabilitatea, dar echilibrul și stabilitatea vin cu un soi de maturizare a ta. E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe.
Ca echipă și ca lucruri frumoase pe care am reușit să le facem, da, n-aș fi reușit să fac asta fără el. noi suntem o echipă’
, a spus Delia despre Răzvan Munteanu în podcastul Andrei, cu ceva timp în urmă.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89789724349976