Noiembrie 03, 2020
Povestea incredibilă de viață a celei mai urâte femei din lume
Lizzie Velasquez a fost supranumită mulți ani în urmă drept cea mai urâtă femeie din lume. Atunci, Lizzie s-a ambiţionat şi a devenit o inspiraţie pentru mulţi tineri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Povestea ei a devenit cunoscută în urmă cu mai mulţi ani de zile. Lizzie Velasquez are aproximativ 30 de ani acum şi în urmă cu aproximativ 15 ani creatorii unui clip cu ea au numit-o "cea mai urâtă femeie din lume". Toate acestea din cauza unei boli grave de care suferă. Este foarte slabă. Cântăreşte doar 27 de kilograme şi are mari defecte în zona ochilor şi ale maxilarului. A fost diagnosticată cu o maladie rară, boală care o macină şi nu-i permite să se îngraşe. Doar două persoane mai suferă de acest sindrom în întreaga lume, potrivit metro.co.uk. 

Problemele de care suferă au determinat-o să ducă o viață discretă, departe de ochii tuturor. Nu avea încredere în ea, mai ales după comentariile răutăcioase. A decis la un moment dat că nu trebuie să procedeze aşa, că trebuie să iasă public şi să îşi spună povestea. Lizzie Velasquez a devenit o voce a persoanelor abuzate şi e protagonista unui documentar de 78 de minute, intitulat "O inimă vitează: povestea lui Lizzie Velasquez", în care fata se destăinuie. Producţia a rulat la festivalul de film South by Southwest, unde a fost un real succes, scrie okmagazine.ro. 

În urmă cu doi sau trei ani o vedeam pe Lizzie Velasquez la emisiuni televizate, la diverse evenimente sau întâlniri. Pe atunci purta părul deschis la culoare, avea grijă să îl aranjeze, purta bucle lejere. Look-ul o prindea tare bine. Îmbrăca rochii elegante, unele potrivite pentru vârsta sa. Și cum pandemia ne-a schimbat pe toți, o găsim și pe Lizzie altfel. Poartă acum părul închis la culoare, drept şu lung. Îşi continuă munca de acasă, intră în discuţii online, îşi susţine părerile. 

Pe reţelele de socializare este activă, acolo transmite noutăţile din viaţa sa. În această perioadă a organizat o serie de interviuri: Live with Lizzie. Pe Facebook ei sunt disponibile toate clipurile video. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86340522766113