Februarie 20, 2023
Cum arată castelul în care locuiesc Anastasia și Gabriel Stati
Au avut o nuntă ca în povești, iar acum așteaptă venirea pe lume a primului lor copil, un băiețel. Miss Bikini Moldova, Anastasia Fotachi, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu milionarul moldovean Gabriel Stati, care o răsfață ca pe regină. Împreună locuiesc într-un castel, în apropierea Chișinăului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Casa în care locuiesc Gabriel Stati și frumoasa lui soție, Anastasia Fotachi, arată ca o veritabilă reşedinţă regală. Imobilul principal are o suprafață de 782 metri pătrați și se află în apropierea unei păduri, notează protv.ro

Anastasia, care este considerată o influenceriță în Republica Moldova, postează frecvent imagini pe Instagram în care își etalează stilul de viață opulent. Recent, ea și-a arătat burtica de gravidă într-o serie de fotografii din fața castelului în care locuiește. 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi în aer liber 

De Ziua Îndrăgostiților, Anastasia a primit în dar de la soțul ei un buchet cu 401 lalele. „Ce frumoase,le meriți din plin. Tare fain e când bărbații au gusturi bune la flori”, „Omgg perfectă dimineață!”, „Wow, ce frumusețe”, i-au scris urmăritoroarele ei pe Instagram. 

Anastasia Fotachi a devenit cunoscută publicului larg după ce a fost desemnată Miss Bikini Moldova în 2015. Este fotomodel și s-a lansat în televiziune, fiind coprezentatoare a emisiunii „Roata norocului” în Republica Moldova.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65108704566956