Iunie 10, 2020
Cum arată casa pe roți a soților Bieber de 1 MIL. DOLARI
Casa pe roți a lui Justin și Haley Bieber seamănă mai mult cu un penthouse dintr-un hotel de lux. În interior există un șemineu, patru televizoare și chiar o saună! Iată mai multe imagini din avionul privat al celor doi soți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit presei occidentale, weekendul trecut Justin și Haley Bieber au petrecut în Parcul Național Utah. Pentru călătorie, cuplul a cumpărat o rulotă de lux cu o valoare de peste 1 milion de dolari. Casele pe roți sunt foarte populare în America, deoarece oferă posibilitatea de a călători în confort și de a nu cheltui bani în hoteluri.

                                                                                 

 

 

Rulota cumpărată de Justin și Haley este mai mult un penthouse dintr-un hotel de lux, echipat cu mobilier și aparate moderne. Interiorul este decorat în nuanțe de crem și nisip, în livingul confortabil se află un șemineu și trei televizoare, altul este situat în dormitor. Lângă baie este o saună unde cele două vedete se pot relaxa în timpul unei călătorii lungi.

                                                                        

Justin, în vârstă de 26 de ani, și Haley, în vârstă de 23 de ani, s-au căsătorit în 2018. Înainte de nuntă, s-au întâlnit doar câteva luni, fără să socotim încercarea nereușită de a construi o relație în 2016. 
 
                                                                            


concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75366520881653