Martie 29, 2023
Cu ce se ocupă Melania Trump de când nu mai este Prima Doamnă a SUA
Melania Trump se concentrează acum pe viața de familia, de când nu mai este Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În timp ce Donald Trump se confruntă cu posibilitatea de a fi pus sub acuzare, soția sa, Melania Trump, se bucură de sprijinul familiei sa, în special de părinții săi și de fiul ei de 17 ani, Barron. Fosta Primă Doamnă a SUA nu este cunoscută ca având un grup de prieteni apropiați, iar sursele spun că acest lucru nu este o noutate, scrie elle.ro

O personalitate mondenă newyorkeză, care a cunoscut-o pe Melania înainte de a se căsători cu Donald, își amintește un caz petrecut cu mult timp în urmă, când un editorialist de bârfe i-a sugerat să încerce să se apropie de modelul de atunci.

„Îmi amintesc că o parte dintre noi stăteam de vorbă și un editorialist de bârfe de profil înalt era cu noi și a spus: ‘Oh, Melania este acolo. Ar trebui să mergem cu toții să vorbim cu ea, pentru că probabil se va căsători cu Donald’. Melania era doar una dintre fetele obișnuite atunci și cu toții o știam așa. Dar niciunul dintre noi nu o cunoștea cu adevărat, nici atunci, nici acum.”, povestește sursa pentru PEOPLE.

Melania Trump se concentrează pe viața de familie

Chiar și de când soțul ei a fost ales președinte, Melania, acum în vârstă de 52 de ani, a fost cunoscută ca o femeie retrasă, preferând să petreacă timpul cu familia decât să se implice în cercurile sociale sau să dea interviuri presei.

„Prietenii Melaniei sunt membrii familiei sale. Mulți membri ai clubului Mar-a-Lago și alții o cunosc și o văd pe Melania. Dar ei nu sunt prieteni. Ei nu se întâlnesc și nu povestesc sau socializează. Ea s-a înconjurat întotdeauna de familie. Este o mamă iubitoare pentru Barron și foarte protectoare cu el. Asta nu este nimic nou.”, spune o sursă din Palm Beach pentru PEOPLE.

În timp ce soții Trump așteaptă o posibilă punere sub acuzare a fostului președinte, în vârstă de 76 de ani, în legătură cu o presupusă plată de bani pentru „tăcere”, pe care acesta ar fi făcut-o starului de filme pentru adulți Stormy Daniels în 2016, aceste relații familiale nu s-au schimbat. Prin urmare, Melania se concentrează tot mai mult pe familia sa, în special în ultima perioadă.

 

Barron a fost întotdeauna prima prioritate în viața Melaniei. Bineînțeles că este îngrijorată și preocupată de problemele legale, dar nu a făcut nimic mai mult pentru a-l proteja pe Barron acum decât a făcut-o vreodată. Ea l-a pus întotdeauna pe el pe primul loc. Ea este o mamă bună.”, spune sursa.

Nici Donald, adaugă o altă sursă, nu și-a schimbat rutina zilnică în Palm Beach, unde a fost văzut luând prânzul la Trump International Golf Club chiar vinerea trecută. Potrivit altor surse, Melania își continuă viața în casa din Palm Beach a cuplului. Dar, asta nu înseamnă că ea susține rolul soțului ei în presupusa plată de bani, care provine dintr-o așa-zisă relație extraconjugală despre care fosta actriță a afirmat că a avut loc la mai puțin de patru luni după ce Melania l-a născut pe fiul cuplului, Barron, în 2006: „Rămâne supărată și nu vrea să vorbească despre presupusa plată.”, spune o sursă pentru PEOPLE.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1916069984436