Noiembrie 18, 2022
Cu ce s-ar ocupa Teo Trandafir dacă ar renunța definitiv la televiziune? „Am sentimentul..."
Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Teo Trandafir a vorbit despre mutarea emisiunii sale, „Teo Show', din cursul săptămânii, în weekend. Muncește la fel de mult la Kanal D, chiar dacă nu mai apare pe post live, emisiunea de acum fiind înregistrată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Schimbarea nu e neapărat mare, pentru că noi tragem în regim de live – deci nu ne oprim, filmăm şnur. Problema e schimbarea de ritm. Pentru că eu aveam înainte posibilitatea să mă întind la vorbă cu un invitat.

Acum, făcând infotainment, totul trebuie să fie gândit la secundă, ca să intre complet. Din fericire, eu ştiu cât anume să vorbesc, lucru deprins din radio. Iar radioul nu pleacă din tine niciodată', a spus vedeta pentru okmagazine.ro.

Totodată, prezentatoarea de la Kanal D a vorbit și despre o posibilă retragere a ei din televiziune. 

Prezentatoarea de la Kanal D a vorbit și despre o posibilă retragere a ei din televiziune

„Prima chestie care-mi trece prin minte ar fi următoarea mişcare: şase luni de pauză în care să iau meditaţii pe domeniul construcţiilor, într-o limbă care-mi este familiară: araba. Pe lângă asta, eu mai vorbesc şi franceza, şi engleza. Plec în Dubai, închiriez un apartament şi mă duc să mă angajez la o firmă de construcţii.

Teo Trandafir a fost cerută de soție contra unei sume uriașe de bani. Ce  dezvăluire a făcut

Dar eu vreau să iau bani din ridicarea unei clădiri, nu din chiriile pe două camere decomandate. Sau pot să mă întorc la filologie, la fonetică. Dar am sentimentul că televiziunile au încă nevoie de oameni ca mine. Nu de alta dar, vorba regretatei Stela Popescu: «Fetiţă, ia uită-te tu în spate şi vezi cine vine după tine.» Şi m-am uitat…', a mai spus Teo Trandafir.

Prezentatoarea de la Kanal D a vorbit și despre o posibilă retragere a ei din televiziune



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81166410446167