Iunie 29, 2022
Cristina Gheiceanu a slăbit 8 kg! Cum a ajuns la silueta trasă prin inel
Cristina Gheiceanu este mereu complimentată pentru felul în care arată. Deși a trecut prin două nașteri are o siluetă de invidiat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bloggerița își bucură întotdeauna urmăritorii cu fotografii în care afișează o siluetă de zile mari. Recent, fosta vedetă PRO TV a dezvăluit cum a reușit să slăbească 8 kilograme cu ajutorul unui regim alimentar sănătos. 

"Să începem cu faptul că în urmă cu ceva timp m-am simțit extrem de obosită. Am fost la medic și mi s-a spus că totul este bine.

Apoi, am încercat să caut ce m-ar putea ajuta. Pentru că eram acasă cu ambele fete, mâncam foarte puțin, dar des și întotdeauna lucruri care se fac repede!

De asemenea aveam și kilograme în plus care nu-mi plăceau!

Am descoperit întâmplător un medic care mi-a făcut cunoștință cu postul intermitent.

Inițial, am început să mănânc așa pentru a-mi recăpăta energia, dar acest stil de viață m-a ajutat să scap, practic fără efort, de kilogramele mele care mă iubeau atât de mult!

Deci, acum mănânc la 12 dimineața si la 17/18 seara! Mănânc cantități mari și tot ce îmi doresc, dar bineînțeles că încerc să am mâncare sănătoasă!

Sâmbătă sau duminică mănânc la ce ora vreau.În 3 luni am slabit 8 kg și acum am mai multă energie ca niciodată!

Cel mai important, atunci când faceți o schimbare în alimentație, este foarte important să vă simțiți confortabil cu ea! Dacă ceva te stresează, mai bine nu o faci!

P.S. Studiile arată că postul intermitent este excelent la combaterea îmbătrânirii și poate ajuta la prevenirea multor boli!", a povestit bloggerița pe pagina sa de Instagram.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62307715415955