Noiembrie 29, 2022
Cristiano Ronaldo, salariu de 200.000 de euro pe zi, timp de 3 ani. De unde vine oferta?
Considerat a fi cel mai bun jucător de fotbal al momentului și unul dintre cei mai buni din istorie, Cristiano Ronaldo a primit recent o ofertă extrem de avantajoasă financiar. Salariu de 200.000 de euro pe zi timp de 3 ani! Iată de unde vine această ofertă!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristiano Ronaldo, salariu de 200.000 de euro pe zi, timp de 3 ani. De unde vine oferta?

Se știe despre Cristiano Ronaldo că este, la momentul actual, cel mai bogat sportiv din lume. Încasările sale sunt direct proporționale cu munca și talentul. Asta deoarece nu încape îndoială că el este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai tuturor timpurilor.

Chiar recent a intrat în istorie cu goluri în 5 ediții ale Cupei Mondiale.

 

Celebrul fotbalist a primit de curând o ofertă ce pare de nerefuzat. Un contract pe trei ani cu echipa Al Nassr din Arabia Saudită. Cu cât i-ar rotunji conturile acest contract? Nu mai puțin de 200.000 de euro pe zi ar fi salariul primit! Asta înseamnă un total de 72 de milioane de euro pe an.

 

În prezent, Cristiano Ronaldo a întrerupt contractul cu Manchester United și este liber. Rămâne de văzut dacă va accepta oferta celor din Arabia Saudită. Este, de departe, cea mai avantajoasă din punct de vedere financiar pe care ar putea-o primi.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.6775169372559