Iulie 15, 2020
Cleopatra Stratan iubește și e iubită. Tânăra artistă, în ipostaze tandre cu Eduard Sanda

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tânăra interpretă Cleopatra Stratan trăieÈ™te o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Eduard Sanda. Cei doi s-au revăzut acum o săptămână după o perioadă îndelungată în care au stat separaÈ›i din cauza pandemiei. Acum, tinerii îndrăgostiÈ›i petrec timpul împreună È™i sunt de nedespărÈ›it.C ei doi postează zilnic fotografii pe paginile lor de Instagram în care îÈ™i exprimă dragostea unul față de altul. 

                                                                                             

Cleopatra este alintată È™i răsfățată de iubitul ei, iar dovad în acest sens sunt fotografiile È™i mesajele de dragoste pe care È™i le transmit pe Instagram. Artistul o scaldă în sărutări È™i îmbrățișări ziua întreagă. Cei doi profită la maximum de perioada aceasta în care sunt împreună la ChiÈ™inău.

                                                           

Eduard Sanda a venit la ChiÈ™inău în urmă cu o săptămână pentru a filma un nou videoclip, dar È™i pentru a-È™i petrece ziua de naÈ™tere în compania iubitei. Din fotografiile publicate pe internet este cert faptul că în noul lui proiect muzical va apărea È™i Cleopatra Stratan. Cei doi au apărut în ipostaze tandre È™i pe platourile de filmare.

      

Cleopatra Stratan È™i Eduard Sanda formează un cuplu din luna februarie. Povestea de dragoste dintre cei doi a început după ce au fost prieteni o perioadă. Ei au colaborat împreună la mai multe proiecte muzicale, iar apoi au păstrat legătura È™i de aici a pornit frumoasa lor relaÈ›ie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84943151473999