Mai 14, 2021
Cleopatra Stratan și Pasha Parfeni, duet de senzație. ”Nu cred că vă așteptați”
Sunt zile numărate până când Cleopatra Stratan și Pasha Parfeni vor lansa o piesă împreună. E ceva neașteptat și cu totul diferit de ce au prezentat ambii artiști până acum. Cel puțin așa ne-a asigurat Cleopatra, în timpul ultimului interviu acordat postului nostru de radio, Aquarelle FM.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”E un proiect extraordinar. Nu cred că vă așteptați la ce urmează, pentru că e o surpriză din toate punctele de vedere. E cu totul diferit stilul videoclipului, a piesei. Colaborarea aceasta a fost neașteptată, inclusiv, pentru public. Nu s-a gândit nimeni că eu și Pasha Parfeni voi scoate o piesă împreună. Noi sperăm că publicul atât din România, cât și din Moldova va fi foarte bucuros să rezoneze cu piesa asta”, ne-a mărturisit Cleopatra Stratan. 

Întrebarea firească este când vom afla și noi ce pun la cale? Pentru a nu strica surpriza, Cleo a evitat să ne zică data. ”Tot ce pot să vă spun este că luna asta o să fie lansată. Eu abia aștept”, a adăugat interpreta. 

Cleopatra Stratan, în vârstă de 18 ani, ne-a declarat, în schimb, că în această vară va mai scoate ceva nou. 

”E un single pregătit de foarte mult timp. Am decis să o lansăm în perioada asta, piesa fiind mult mai matură. Am reușit să filmăm și videoclipul acum ceva timp și în această vară va fi, cu siguranță, lansată”, a menționat Cleo. 

Ultima piesă lansată este ”Vorba de tine”, prima scrisă în totalitate de tânăra interpretă. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5452337265015