Noiembrie 21, 2022
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, supuși la cel mai dificil test al relației lor. Cum au depășit
Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt un cuplu care a furat inimile multor români, însă relația lor a fost supusă unui test dificil. Despre acesta, cei doi au vorbit la Antena Stars, unde au explicat și cum au reușit să treacă peste momentele de cumpănă din relația lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă par mereu fericiți, se pare că și Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut obstacole de trecut în relația lor. Cei doi au fost supuși celui mai dificil test al cuplurilor, însă au reușit să treacă cu bine peste moment. Despre cum au reușit să meargă pe același drum împreună, dar și ce i-a motivat, cei doi au vorbit la Antena Stars.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt unul dintre cele mai adorate cupluri din showbiz-ul românesc, exprimând multă iubire unul față de celălalt. Însă, lucrurile între cei doi nu au stat mereu la fel, pentru că relația lor a fost supusă unui test greu de trecut.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, cel mai simpatic cuplu din showbiz! Își  mărturisesc iubirea și în declarații, și în duete

Cei doi au trecut peste testul distanței, asupra căruia au fost supuși acum doi ani, când au fost nevoiți să stea separat. Însă, iubirea necondiționată a fost cea care i-a ajutat să depășească momentul și să își continuie drumul împreună, după cum spun chiar ei.

”A fost testul distanței. Noi am fost la distanță de când ne-am cunoscut, pentru că eu încă eram la Chișinău, el la București. Dar, am simțit asta pe pielea noastră de când eram împreună, de fapt. În martie, la o lună de când eram împreună, s-a dat lockdown, în 2020. A trebuit să stăm obligat forțat fiecare la casa lui, fiind și în două țări diferite, cu granițele închise, nu am avut ce să facem și neștiind cât o să dureze situația și care era situația, pentru că era toată lumea speriată, nu am știut la ce să ne așteptăm. Am zis okay, ăsta este poate un test pentru relația noastră, pe care o să-l trecem pentru că ne iubim prea mult ca să ne gândim că ăsta este un impediment și o să așteptăm orice s-ar întâmpla, oricât ar dura treaba asta”, a declarat Cleopatra Stratan.

Motivul pentru care Cleopatra Stratan nu merge la facultate

Testul a fost un avantaj pentru relația lor

Se pare că testul distanței a fost un avantaj pentru relația dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda, deoarece i-a ajutat să se cunoască mai bine.

”A fost și un avantaj pentru noi, pentru că în tot acest timp de cinci sau șase luni cât am stat la distanță, am vorbit într-una, timp în care ne-am cunoscut și am reușit să ne vedem noi pe noi ca și oameni, să ne cunoaștem ca și prieteni”, a adăugat artista.

FOTO Cleopatra Stratan a spus „DA”. Artista a strălucit la brațul soțului  ei. Ce ținută a ales - Realitatea.md

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89994764328003