Decembrie 04, 2020
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au intrat în pregătiri pentru NUNTĂ
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, se pregătesc să-și legalizeze dragostea. În cadrul unui interviu pentru impact.ro, logodnicul frumoasei interprete a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre planurile lor mărețe - mutatul împreună, nuntă, copii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a declarat Edward Sanda pentru impact.ro. 

Mai mult decât atât, interpretul român a menționat că tot vara viitoare se vor muta împreună, la București. 

„În prima fază vom sta cu chirie, dar în tot acest timp vom munci și vom strânge bani pentru casa noastră! Amândoi ne descurcăm în bucătărie și chiar am gătit de mai multe ori împreună. Pot spune că ne completăm perfect chiar și în bucătărie. De curând m-a surprins cu o prăjitură cu zmeură făcută de ea în totalitate”, a mai adăugat Edward. 

Cât despre relația cu viitorul său socru, Pavel Stratan, tânărul interpret a recunoscut că după logdna cu Cleopatra relația s-a consolidat, a devenit mai solidă și mai specială. „El a fost de acord cu orice decizie de-a noastră, ne-a susținut și ne susține în continuare. Suntem deja o familie!”, a exclamat artistul. 

Distanța e distanță, dar discuțiile despre orice sunt la ordinea zilei. Ambii au recunoscut în repetate rânduri că au o comunicare intensă, deși unul e la București și altul la Chișinău. Așadar, au reușit să discute și despre familia lor. Au ajuns la concluzia că vor să da naștere unui copil în maxim cinci ani. 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt într-o relație din luna februarie a acestui an, iar în luna octombrie, s-au logodit. Inelul a fost pus pe degetul frumoasei interprete în noaptea când a împlinit 18 ani. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6906430721283