August 20, 2020
Cleopatra Stratan cântă dragostea alături de iubitul ei, Edward Sanda
Au iubire în meniu, dar mai cer. Vorbim despre Cleopatra Stratan și Edward Sanda, îndrăgostiți de nu mai văd, care au lansat melodia ”Dragoste, vă rog”. Muzica și versurile sunt semnate chiar de iubitul frumoasei interpretei, ceea ce înseamnă că piesa are o valoare emoțională aparte pentru cei doi interpreți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un comunicat emis de casele de producție Cat Music și Famous Production, cu care colaborează tinerii artiști, se menționează că piesa este dedicată celor care iubesc și, în același timp, celor care ajung cu inimile frânte. 

”Dragoste, vă rog, plătesc cu orice pot”. Prin aceste versuri interpreții vor să transmită că viața fără iubire este pustie și că iubirea merită orice sacrificiu, chiar și cu riscul de a inima în bucăți, 

Cleopatra și Edward, care sunt împreună de șase luni, susțin că piesa îi reprezintă oarecum. Ei se referă la perioada de autoizolare, când au stat la distanță unul de celălalt timp de câteva luni. 

Videoclipul piesei a fost filmat în studiourile Moldova Film, după regia lui Roman Burlaca. ”Este prima colaborare după carantină”, a transmis Cleopatra. Din asta rezultă că interpreții au în sertar și alte piese frumoase. 

Nu este prima colaborare între Cleopatra Stratan și Edward Sanda. În decembrie 2010, cei doi interpreți au lansat piesa ”Cozonac”. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85742807388306