Septembrie 17, 2020
Cleopatra şi Edward, la o nouă etapă a relaţiei
Îndrăgitul cuplu, pe care îl formează Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, a trecut la o nouă etapă în frumoasa lor relaţie. Evenimentul aşteptat şi dorit de ceva vreme, a avut loc, în sfârşit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cei doi au organizat o întâlnire cu părinţii şi se pare că se înţeleg de minune. 

“Sunt niște oameni deosebiți, oameni calzi, primitori, distractivi. A doua întâlnire deja eram familiarizați cu toții", au declarat părinţii interpretului român, Edward Sanda. 

Aceştia au făcut şi nişte declaraţii şocante pentru unii. "Am stabilit lucruri serioare: nunta, botezul”, au spus soţii Sanda într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars

Anterior, în presa din România s-a vehiculat că Edi şi Cleo ar aştepta un copil. Totuşi, Edward nu a mai rezistat şi a rupt tăcerea pentru a pune lucrurile la punct. 

“Eu și Cleopatra Stratan nu așteptăm niciun copil. De la noi o să știți întotdeauna adevărul”, a scris Edward Sanda pe pagina sa de Instagram.

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda formează un cuplu din februarie. Relaţia lor este cât se poate de transparentă faţă de fani. Cei doi au ajuns să-şi cânte dragostea. Luna trecută au lansat a doua piesă comună, "Dragoste, vă rog" şi promit că urmează şi alte surprize. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48643636703491