Mai 26, 2023
Cine sunt copiii Tinei Turner. Ronnie și Craig au murit la distanță de 4 ani
Tina Turner a dat naștere a doi băieți și a adoptat încă doi, fiii soțului ei. Aceasta a fost o mamă strictă și a încercat să-i educe cât mai bine, deși a avut și o carieră de succes în acest timp. Craig și Ronnie Turner s-au stins din viață la distanță de 4 ani, iar artista a avut mult de suferit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tina Turner a fost o emblemă a muzicii, dar a avut și o familie numeroasă. Artista a fost mama a 4 băieți, dintre care 2 biologici, de care s-a îngrijit cu multă atenție. Fiii biologici s-au stins din viață, iar mama lor a trecut prin momente sfășietoare, scrie spynews.ro

În 1958 îl naște pe primul fiu, Raymond Craig, alături de saxofonistul Kings of Rhythm, Raymond Hill. Mai târziu, ea a ales să-i adopte pe cei doi băieți ai soțului ei, Ike Turner, Ike Jr. și Michael. Cu acesta, artista a avut parte de un mariaj de coșmar, fiind victima agresiunilor și a violențelor.

Tina Turner's kids: What to know about the late singer's 4 children – DNyuz

Cine sunt copiii Tinei Turner. Ronnie și Craig au murit la distanță de 4 ani

În 1960 se naște și primul lor fiu, Ronnie Turner, care se va stinge din viață în 2022. Cântăreața este foarte fericită cu fiii săi și la un moment dat și-a dorit să îi crească personal și să pună cariera pe un loc secund. Deși era mereu plecată în turnee sau filma pentru pelicule cinematografice, Tina Turner era o mamă strictă și îi punea pe copii să facă treburi casnice și să învețe.

Cine sunt copiii Tinei Turner. Ronnie și Craig au murit la distanță de 4 ani

În 1976, Tina Turner se desparte de soțul ei, Ike Tuner, în urma agresiunilor la care a fost supusă. Ea se va muta în 1989 în Elveția, pentru a locui alături de viitorul ei soț, Erwin Bach, un compozitor muzical. După acest gest, ea se va îndepărta de băieți, din cauza distanței.

În 2018, Tina Turner a trecut printr-o adevărată dramă când fiul ei cel mare, Craig Turner s-a sinucis. El s-a sinucis printr-o împușcătură și a făcut găsit în locuința sa din Studio City, California.

În decembrie anul trecut, Ronnie Turner s-a stins din viață la 62 de ani, în urma cancerului la colon. Starea sa de sănătate era destul de precară după ce boala a devenit tot mai gravă. El a fost cântăreț și a făcut parte din trupa Manufactured Funk. În 1993 a apărut și într-un film biografic despre mama sa, What's Love Got to Do With It.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87243914604187