Mai 15, 2023
Cine e Oleg Spînu finalistul de la Românii au Talent 2023. Moldoveanul s-a clasat pe locul 3 în marea finală
Interpretul Oleg Spînu, originar din Republica Moldova, a obținut locul 3 la concursul „Românii au Talent”. În marea finală, care s-a desfășurat pe 12 mai, adolescentul de 15 ani a impresionat jurații cu piesa „I Wanna be like you”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Oleg Spînu are 15 ani și e din Republica Moldova. Concurentul cântă de la o vârstă fragedă, fiind cea mai mare pasiune a sa. Este foarte susținut de părinți și acest lucru i-a dat încredere să meargă pe drumul muzicii.

Oleg Sînu cântă la instrumente precum vioara, chitară, fluier, saxofon, dar și cu vocea.

Datorită talentului său, finalistul de la Românii au Talent 2023 este foarte cunoscut atât în Moldova cât și în România.

A început să cânte la evenimente private de când era mic, iar acum este foarte solicitat. Oleg Sînu are foarte mulți urmăritori pe rețelele de socializare și pe YouTube.

Membrii juriului au avut doar cuvinte de laudă pentru interpretarea lui Oleg Spînu și l-au aplaudat în picioare.

„Doamne cât de frumos a fost! Ne-ai surprins și la semifinale, dar și acum ai făcut-o. Muzica este în ADN-ul tău. N-ai cum, n-ai nicio scăpare tu asta trebuie să faci. Mă bucur că voi cânta cu tine pe 23 septembrie la Bacău și dacă se poate la mai multe concerte. Te felicit din toată inima”, a spus Andra.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65495562553406