Februarie 09, 2021
Cine a fost prima iubire a Mihaelei Rădulescu. Prin ce momente a trecut vedeta TV
Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai populare vedete din România. Focoasa brunetă a dus dintotdeauna o viață liberă, fără prejudecăți, și-a satisfăcut orice dorință și a avut pe cine a dorit. Acum trăiește o frumoasă poveeste de dragoste cu omul de afaceri Felix Baumgartner. Până la el, Mihaela a trăit muulte iubiri. Prima, cea trăită în adolescență, nu se uită niciodată. ””

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta de peste Prut a povestit cum era băiatul, care i-a provocat fluturi în stomac. ”Era blond cu ochi albaștri, foarte inteligent și bine crescut, total anti sport și foarte leneș. Deci, mi-a trecut repede. Compatibilitatea începea să aibă sens și încerca să-mi spună să caut și dincolo de o față perfectă. Ceea ce am și făcut, în continuarea vieții. Încă n-am terminat.”, a povestit Mihaela despre priima sa dragoste.

Și cum asemenea iubiri nu durează mult, dar aduc un eșec, prezentatoarea a recunoscut cum a trecut ea prin această experiență. 

”Nu  mi-am  bătut  capul foarte  tare.  Aveam  norocul  de  a  avea încredere în mine, știam deja că nu trebuie să-mi pierd timpul cu un cal necâștigător, cum nu mi-am pierdut niciodată  capul  după  vreun  om  însurat. Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe”, a subliniat bruneta. 

Mihaela Rădulescu a trecut prin trei divorțuri. Cei trei soți au fost Bogdan Rădulescu, numele căruia i l-a păstrat până astăzi. A urmat Ștefan Bănică Jr, apoi Elan Schwarzenberg, cu care are un fiu. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0109784603119