Aprilie 07, 2023
Cindy Crawford, secretul căsniciei fericite. Ce face soțul ei ca să o surprindă și după 25 de ani de mariaj
Cindy Crawford, fostul fotomodel care a cucerit inimile oamenilor în urmă cu mai bine de 20 de ani, a vorbit despre căsnicia cu Rande Gerber.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu pentru revista People, Cindy Crawford a oferit detalii inedite despre mariajul cu Rande, omul alături de care trăiește de mai bine de 25 de ani și alături de care are doi copii - Presley, de 25 de ani și pe Kaia, de 21 de ani, peroz.ro

Astfel, supermodelul a dezvăluit că ea și Rande sunt tradiționali în ceea ce privește împărțirea sarcinilor de acasă.

Cindy Crawford stuns as she and Rande Gerber attend The Clooney  Foundation's award night in New York City | Fox News

„Aș vrea să glumesc și să spun că abia îl pot convinge să pună mâna pe un prosop umed, dar trebuie să mărturisesc că, în cazul în care e ceva de reparat prin casă, el se va ocupa”, a declarat Crawford.

”Știi, dacă aerul condiționat nu funcționează, el este cel care se ocupă. Dacă trebuie să tundă iarba, la fel, va fi sarcina lui. Aș putea să spun că suntem buni în ceea ce privește împărțirea responsabilităților”, a mai mărturisit supermodelul.

Crawford a recunoscut, însă, că ea este cea care merge la cumpărături, care pregătește mesele și care se ocupă de diferite programări, atunci când este cazul.

În ceea ce privește obiceiurile romantice, supermodelul a recunoscut că soțul ei încă îi aduce flori.

„Ador trandafirii. Mi se pare că miros și frumos”, a spus ea, adăugând: „Nu vei da greș cu trandafirii. Dacă vrei să ai grijă de ei, oferă-le puțină iubire. Vor rezista mai mult”, a mai dezvăluit ea, precizând, de asemenea, că a învățat mai multe despre aranjamentele florale grație colaborării cu fondatoarea brandului Bouquet Box, Courtney Sixx.

Cindy Crawford este căsătorită din 1998 cu Rande Gerber

Cindy Crawford, alături de soțul ei, Rande Gerber 

Cindy Crawford și Rande Gerber s-au căsătorit la Ocean Club în Nassau, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte aproximativ 90 de invitați. Cei doi au avut o petrecere pe o plajă privată, la care s-au servit paste, fructe de mare, vită, dar și tort de morcovi, care este preferatul supermodelului.

Cindy și Rande au împreună doi copii, un băiat, Presley, de 22 de ani și o fiică, Kaia, în vârstă 20 de ani, care pare să calce pe urmele mamei ei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2827346324921