Iulie 29, 2022
Cindy Crawford arată demențial în costum de baie, la 56 de ani. Dovadă sunt pozele din 2022 și 1996
De aproape 40 de ani, Cindy Crawford este în lumea modei, iar frumusețea ei naturală a trecut cu brio testul timpului. Și astăzi, la 56 de ani, aceasta arată perfect în costum de baie, așa cum o făcea și când apărea pe podium, în anii '90.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mamă a doi copii și soție de 24 de ani, Cindy Crawford și-a îmbrățișat vârsta cu grație, dar și cu grijă, căci nu numai genele bune sunt "responsabile" de felul în care arată acum, ci și sportul și alimentația sănătoasă. 

Supermodelul și-a surprins fanii de pe Instagram cu o poză într-un costum de baie din două piese. Instantaneul o arată nu numai într-o formă fizică excelentă, ci și relaxată și la fel de frumoasă ca atunci când era parte din gașca de modele de top ale lumii.

A 10! Cindy Crawford posts a sensational bikini photo to Instagram on Wednesday where she looked to be in perfect shape

Cindy este în vacanță la casa pe care familia ei o deține pe malul unui lac, unde poate să înoate și să stea la soare departe de ochii curioșilor.

Cindy Crawford 

Cindy Crawford, căsătorită din 1998 cu Rande Gerber

Cindy Crawford și Rande Gerber s-au căsătorit la Ocean Club în Nassau, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte aproximativ 90 de invitați. Cei doi au avut o petrecere pe o plajă privată, la care s-au servit paste, fructe de mare, vită, dar și tort de morcovi, care este preferatul supermodelului.

Cindy și Rande au împreună doi copii, un băiat, Presley, de 23 de ani și o fiică, Kaia, în vârstă 20 ani, care calcă pe urmele mamei ei.

 

 

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56145739555359