Februarie 23, 2021
Chrissy Teigen, postare emoționantă dedicată fiului pe care l-a pierdut
În luna septembrie, Chrissy Teigen a suferit o pierere de sarcină într-o stare avansată, făcând la momentul respectiv o postare în care vorbea despre eveniment, și care includea de asemenea și imagini din timpul procedurii. Zilele acestea ar fi trebuit să se nască fiul lui Chrissy Teigen și a lui John Legend.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru a marca momentul, Chrissy a postat o imagine pe contul său de Instagram în care poartă trei brățări, pe care erau inscripționate numele celor trei copii ai săi: Luna, Miles și Jack. „Astăzi ar fi trebuit să vii pe lume. O să te iubim mereu.” , a fost mesajul care a însoțit fotografia. 

La începutul acestui luni, Chrissy Teigen a mărturisit în cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show că întreaga experiență a schimbat-o foarte mult și că încă încearcă să accepte pierderea fiului său.

„Încă fac terapie și încă încerc să mă împac cu ce s-a întâmplat. Am haine de maternitate și lucruri pe care le-am cumpărat pentru a opta și a noua lună de sarcina. Este foarte greu fiindcă ar fi trebuit să se nască săptămâna asta și mă uit la toate lucrurile astea care îmi amintesc constant.”

Săptămâna trecută, Teigen a suferit o nouă operație, de endometrioză. Așa cum ne-a obișnuit, Chrissy a vorbit și de data aceasta despre afecțiunea de care suferă, dar și despre felul în care boala o face să se simtă. Declarațiile ei au fost tulburătore. „Chiar simt lovituri în abdomen, dar nu e o fantomă. Mâine am operația de endometrioză… dar senzația de la menstruație pe care am avut-o luna asta se simte ca loviturile unui copil.” Aceasta chiar le-a arătat fanilor și un material video din care se observă mișcarea abdomenului. „Uitați-vă la asta. O să mă prefac că este el, spunând Bună! – nu se termină niciodată.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63575458526611