Ianuarie 23, 2023
Cher, inel cu diamant de la iubitul cu 40 de ani mai tânăr. Cântăreață și-a etalat bijuteria
După că ce a primit în dar un inel cu diamant de la iubitul cu 40 de ani mai tânăr, Cher a etalat pentru prima oară bijuteria în cadrul unei întâlniri romantice pe care a avut-o cu tânărul de 36 de ani. Cântăreața de 76 de ani s-a afișat fericită la brațul lui Alexander "AE" Edwards, în Beverly Hills.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ciuda prejudecăților și a comentariilor negative la adresa relației ei cu un bărbat cu 40 de ani mai tânăr, Cher își continuă povestea de iubire și, recent, și-a etalat inelul cu diamant primit de la iubitul ei. Chiar dacă arată ca un inel de logodnă, cântăreața a menționat că este doar un cadou de la Alexander.

Cher a etalat inelul cu diamant dăruit de iubitul cu 40 de ani mai tânăr

Starul internațional și directorul muzical au luat cina în Beverly Hills joi, iar Cher a arătat lumii inelul cu diamant superb pe care i l-a dăruit iubitul ei în ziua de Crăciun.

Colaj cu Cher și iubitul ei, plus inelul cu diamant 

Cher a primit inelul cu diamant de la iubitul cu 40 de ani mai tânăr. Celebra cântăreață și-a etalat bijuteria în cadrul unei ieșiri romantice 

Îmbrăcată în totalitate în negru, artista a zâmbit și a ținut la vedere mâna în timp ce intra într-un restaurant exclusivist din orașul american. De asemenea, Cher s-a asortat cu Alexander, afișând un păr blond platinat, asemănător cu nuanța în care își poartă tânărul părul.

Cuplul a mers, de asemenea, la un eveniment de lansare a unei linii de produse de îngrijire, în Los Angeles.

De Crăciun, starul pop a împărtășit o fotografie cu inelul în mediul online, fiind evident că arată ca un inel de logodnă, dar a clarificat situația menționând că a fost un cadou de la Edwards.

În noiembrie 2022, Cher a vorbit despre reacția publicului în ceea ce privește relația ei cu un bărbat mult mai tânăr decât ea.

Răutăcioșii o să urască .... nu contează că suntem fericiți și nu deranjăm pe nimeni. Iubirea nu știe matematică, vede ❤️ ❤️", a scris Cher pe Twitter, într-un mesaj pe care l-a șters mai târziu.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2547943592072