Noiembrie 04, 2016
Centrul medical MedExpert - garanția diagnozei corecte!
Centrul se află de 20 de ani pe piața serviciilor medicale. Cu numele de MedExpert centrul activează din anul 2010. Aici se efectuează peste 500 de tipuri de studii de laborator din diferite domenii ale medicinei. Anual, peste 2 milioane de analize.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sergiu Rață 
Director general MedExpert

MedExpert — primul centru medical de studii în laborator din Moldova. Am apărut pe piața medicală acum 20 de ani. De atunci, compania a crescut și s-a schimbat considerabil. În afară de laboratorul central din Chișinău, cu succes activează și laboratorul din Bălți și la moment se pregătește lansarea unui laborator la sudul țării. Scopul nostru este să le oferim cetățenilor Republicii Moldova posibilitatea de a primi diagnoza corectă, ceea ce înseamnă însănătoșire rapidă. Vreau să menționez că noi avem laboratoarele noastre, nu trimitem nimic peste hotare, ceea ce este foarte important, pentru că există analize care trebuiesc făcute în 24 de ore și noi avem această posibilitate.


Oxana Iambulatova
Director Medical

Lucrez la MedExpert din anul 2001. Aici lucrul este o responsabilitate foarte mare. Profesionalismul și autoperefecționarea continuă sunt doi factori importanți pentru un specialist. Avem un colectiv prietenos și pentru fiecare este importantă atitudinea responsabilă față de muncă. 

În laborator nu pot și nu trebuie să lucreze oameni indiferenți. Sute de pacienți se încred în noi. Produsul muncii noastre este analiza calitativă efectuată într-un timp scurt și desigur, clientul mulțumit. Asta reprezintă deviza noastră. 

 


Alexandru Morozov
Specialist la laboratorul de Biologie Moleculară

Am ales să lucrez la MedExpert pentru că acest centru se bucură de o reputație bună. Când îmi căutam un serviciu, am analizat părerile colegilor și anume acest centru a fost cel mai lăudat. Cel mai mult îmi place felul în care sunt tratați clienții. Scopul nostru este să prezentăm analize calitative într-o perioadă scurtă de timp. Colectivul este alcătuit din specialiști calificați. De când lucrez la MedExpert am obținut o experiență atât profesională cât și personală de neprețuit. 

Citește continuarea în revista AQUARELLE din Noiembrie 2016



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89049291610718