Aprilie 26, 2023
Celine Dion a trăit o poveste de dragoste desprinsă din filme. Artista l-a cunoscut pe soțul ei când avea 12 ani și nu-și imagina viața fără el
Celine Dion a trăit o poveste de dragoste desprinsă din filmele romantice, iar cel care i-a furat inima pentru totdeauna a fost Rene Angelil. Superstarul și-a cunoscut marea dragoste a vieții ei pe vremea când avea 12 ani, iar iubirea lor a trecut de orice limită. Vestea morții celui care i-a devenit, ulterior, soț, a avut efecte devastatoare în ceea ce o privește. Dincolo de suferință, au început cu problemele grave de sănătate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Toată lumea a auzit, cel puțin o dată despre povestea unică de dragoste dintre Celine Dion și Rene Angelil. Dincolo de aparițiile într-o emisiune TV în care și-a expus viața personală și a făcut dezvăluiri depsre familia ei, cântăreața spunea mereu în interviuri că Rene Angelil este un sprijin absolut pentru ea și nu poate să își imagineze viața fără el. Din acest motiv, vestea că soțul și managerul ei a murit a fost devastatoare pentru ea, scrie spynews.ro

Problemele de sănătate ale lui Celine Dion au început după moartea soțului ei

În acel moment, toată lumea se aștepta ca Celine Dion să sufere cumplit după moartea lui, având în vedere ddeclarațiile de dragoste și iubirea adevărată dintre cei doi. Dincolo de viața personală, Rene Angelil a fost un adevărat mentor pentru ea. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când avea doar 12 ani, iar el a fost uluit de talentul ei.

Celine Dion, grav bolnavă după moartea soțului ei. Artista l-a cunoscut pe Rene Angelil când avea 12 ani și nu-și imagina viața fără el

Celine Dion la înmormântarea soțului ei.

După o viață petrecută împreună, 22 de ani de iubire și trei copii minunați, Celine Dion a trecut printr-o perioadă din care nu mai vedea nicio ieșire, după ce soțul ei s-a stins din viață. Rene Angelil a murit în anul 2016, din cauza cancerului la gât.

De atunci, problemele au început pentru Celine Dion. Superstarul a pierdut foarte mult în greutate, iar imaginile cu ea i-au îngrijorat pe fani. Starea ei de sănătate a început să se degradeze treătat, până când în luna decembrie a anului 2022, să afle că a fost diagnosticată cu o boală gravă, numită sindromul omului înțepenit.

Povestea de dragoste dintre cântăreață și soțul ei

Celine DIon a trăit o iubire ca în filme, cu riscuri asumate și povești impresionante. Cântăreața l-a cunoscut pe Rene Angelil când avea 12 ani, iar el s-a oferit să îi fie manager, după ce a fost șocat de cât de talentată este. De atunci și până la vârsta de 19 ani, între cei doi a fost o relație doar profesională, însă ulterior s-au îndrăgostit unul de celălalt.

În ciuda diferenței de vârstă de 26 de ani, cei doi s-au înțeles perfect și s-au iubit până la ultima suflare a soțului ei. Chiar dacă el a murit, Celine Dion a mărturisit mereu că îi simte prezența prin copiii ei și mereu când se uită la ei, îl vede pe el.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50128531455994