Mai 04, 2022
Cel mai prost îmbrăcate vedete la Met Gala 2022
Din avalanșa de ținute la Met Gala 2022, doar unele au strălucit, în vreme ce altele au atras atenția în moduri mai nefericite.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Trebuie să recunoaștem că e amuzant să judecăm ținute la Met Gala – evenimentul de fashion al anului, care adună modele, designeri, actrițe, cântărețe, practic întreaga sferă a celebrităților momentului, și le provoacă să respecte o temă (lucru care se dovedește de fiecare dată opțional) dar și să arate de ce îndrăzneli sunt capabile din punct de vedere vestimentar.

Nici de data aceasta valul de ținute la Met Gala 2022 nu a dezamăgit – iar dacă unele s-au dovedit a fi de-a dreptul spectaculoase, altele au fost ceva mai nefericite. Fără să le privim cu răutate, trebuie să-ți spunem și care au fost cele care nu ne-au plăcut, mai cu seamă că au fost destule.

Tema de anul acesta a fost Gilded Glamour, o referință la moda finalului de secol XIX, în strânsă legătură cu tema expoziției de la The Costume Institute de la Met de anul acesta: In America: An Anthology of Fashion.

Chiar una dintre gazdele evenimentului, Blake Lively, în Versace, deși a purtat mănuși, o tiară și cam tot ce trebuia ca să respecte tema, a părut mult prea împodobită ca să arate și bine. Similar, una dintre celebritățile care au făcut legea pe scările de la Met de-a lungul anilor, Sarah Jessica Parker, a respectat tema, dar în ținuta ei în alb și negru semnată Christopher John Rogers, asortată cu o pălărie realizată de Philip Treacy, a părut mai degrabă costumată pentru un spectacol decât îmbrăcată pentru un eveniment cu ștaif.

Wendi Murdoch 

SZA 

Sarah Jessica Parker 

Sabrina Carpenter 

Phoebe Dynevor 

Nicola Coughlan 

Nicki Minaj 

Louisa Jacobson 

La La Anthony 

Kourtney Kardashian and Travis Barker 

Katy Perry 

Irina Shayk 

Gwen Stefani 

Charlotte Tilbury 

Sursa- elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74958276748657