August 30, 2022
Cele mai cool și îndrăznețe ținute de la MTV VMA 2022. Cum au apărut marii artiști pe covorul roșu
MTV VMA 2022 a avut în New Jersey, gala fiind prezentată de LL Cool J, Nicki Minaj și Jack Harlow. Cei mai renumiți artiști s-au adunat la marele eveniment, etalându-și ținutele spectaculoase, pline de glam.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Printre cele mai impresionante apariții s-au aflat artiști precum Taylor Swift, Lil Nas X, Lizzo, Ashley Graham, Sofia Carson, Bebe Rexha, Sabrina Carpenter și Dove Cameron. 

Taylor Swift

Taylor Swift a purtat o rochie formată exclusiv din cristale, care i-a pus silueta în evidență în timp ce defila pe covorul roșu. Rochia, creată de Oscar de la Renta, a făcut-o să strălucească la propriu, piesa vestimentară fiind compusă din cristale și având decupaje îndrăznețe care i-au oferit un plus de senzualitate. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de sandale cu toc înalt și o pereche de cercei cu diamante.

Taylor Swift la Premiile MTV 2022/ Profimedia

Lil Nas X a primit șapte nominalizări, fiind printre preferații serii la MTV VMA 2022. Artistul a plecat acasă cu trofeul pentru cea mai bună colaborare, cea cu Jack Harlow, pentru piesa "Industry Baby". Lil Nas X a purtat o ținută extravagantă, formată dintr-o pereche de pantaloni din piele, acoperită cu cercuri cu pene, pe care le-a asortat cu o pălărie imensă din același material. 

Lil Nas X la Premiile MTV 2022/ Profimedia

Lizzo

Cântăreața Lizzo a optat pentru o rochie bleumarin, semnată Jean Paul Gaultier. Aceasta și-a completat look-ul cu cercei strălucitori și un machiaj impresionant, colorându-și buzele cu un ruj negru. 

Lizzo la Premiile MTV 2022/ Profimedia

Ashley Graham

Modelul Ashley Graham, în vârstă de 34 de ani, a purtat o rochie elegantă, mulată și foarte decupată, pe care a asortat-o cu bijuterii prețioase și sandale negre cu detalii argintii. 

Ashley Graham la Premiile MTV 2022/ Profimedia

Sofia Carson

Sofia Carson a atras cu siguranță privirile la MTV VMA 2022. Artista a purtat o rochie neagră cu glugă, semnată Carolina Herrera, având un corset care i-a scos bustul în evidență. De asemenea, aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de cercei inediți.

Sofia Carson la Premiile MTV 2022/ Profimedia

Bebe Rexha

Bebe Rexha a purtat o ținută îndrăzneață, optând pentru o rochie neagră, cu decolteu adânc și crăpătură lungă pe picior, care i-a dezvăluit formele voluptoase. Aceasta și-a asortat look-ul cu o pereche de pantofi negri cu toc înalt.

Bebe Rexha la Premiile MTV 2022/ Profimedia

Sabrina Carpenter

Sabrina Carpenter a fost una dintre aparițiile serii, purtând o rochie cu decupaje, înflorată, cu paiete colorate, combinată cu o bentiță neagră. 

Sabrina Carpenter la Premiile MTV 2022/ Profimedia

Dove Cameron

Nici Dove Cameron nu a fost de neluat în seamă. Laureata premiului pentru cel mai bun debut a purtat o rochie lungă, fără bretele, cu vibrații gotice. Modelul floral al rochiei s-a îmbinat perfect cu centura neagră și pantofii cu toc asortați.

Dove Cameron la Premiile MTV 2022/ Profimedia

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0998315811157