Martie 04, 2021
Cea mai sexy femeie din lume, GOALĂ pușcă
La 29 de ani, Emily Ratajkowski este un veritabil sex-symbol, formele sale aducându-i celebritatea mondială. Vedeta urmează să nască cât de curând, ocazie cu care a realizat o şedinţă foto, care provoacă fiori.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, aceasta a pozat complet goală, gest care i-a adus numeroase aplauze, dar şi unele controverse. În vreme ce o parte din fanii ei şi-au arătat încântarea pentru respectivele imagini, alţii au considerat că a sărit calul, transmite okmagazine.ro. 

Frumoasa brunetă a anunţat că este însărcinată în luna octombrie a anului trecut. De atunci, starleta ne-a ţinut la curent cu evoluţia sarcinii postând diverse imagini în care celebrează maternitatea, pentru ca zilele trecute să vină cu cea mai spectaculoasă şedinţă foto.

Emily Ratajkowski a devenit celebră după ce a apărut topless în videoclipul lui Robin Thicke, ”Blurred Lines”, iar de atunci formele sale fac furori în toată lumea. Curtată de numeroşi bărbaţi celebri, vedeta este, însă, o familistă convinsă, în urmă cu doi ani devenind soţia producătoruluiSebastian Bear-McClard.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97358465194702