Aprilie 11, 2022
Ce trebuie să faci pentru a avea un păr minunat dimineața
Unul dintre cele mai demoralizatoare lucruri dimineața este să te trezești cu părul într-o stare deplorabilă, în ciuda faptului că seara arăta minunat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să previi acest lucru și te vor ajuta să ai un păr minunat în fiecare dimineață:

1. Învață ce este bine pentru părul tău

Părul tău este unic, la fel ca tine. Pentru a avea un păr minunat în fiecare dimineață, este esențial să înveți ce produse îi sunt benefice și care este momentul optim al zilei pentru a-l spăla.

2. Dormi pe o față de pernă din satin

Dacă dormi pe o față de pernă din satin sau mătase vei diminua riscul de a te trezi cu părul răvășit dimineața. De asemenea, acest lucru poate preveni apariția ridurilor.

3. Împletește-ți părul înainte de culcare

Acest truc a fost folosit și de mamele și de bunicile noastre și este un mod perfect pentru a te trezi cu niște bucle lejere minunate. Poți controla cât de lejere vor fi buclele tale în funcție de cât de strâns împletești părul. Ține minte însă că nu trebuie să apelezi în fiecare seară la acest truc.

4. Profită de părul spălat cu o zi înainte

Acest tip de păr poate fi modelat cel mai bine deoarece cantitatea mică de uleiuri naturale îl face mult mai maleabil.

5. Nu dormi cu părul strâns în coc

Acesta este unul dintre cele mai neinspirate lucruri pe care l-ai putea face. Dormitul cu părul prins în coc îți va da mari bătăi de cap dimineața următoare – părul va avea o structură ciudată și îți va fi foarte greu să îi dai o altă formă.

6. Răsfață-ți părul cu un tratament în timpul nopții

Noaptea este momentul perfect pentru a face un astfel de tratament hidratant. Apelează la un astfel de tratament măcar o dată pe săptămână.

7. Pune-ți părul pe bigudiuri late înainte de culcare

Dacă faci acest lucru și aplici și puțin fixativ, până dimineața vei avea niște bucle lejere, pe care le poți retușa foarte rapid în caz de nevoie.

Sursa: elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4747252464294