Mai 26, 2020
Ce talisman de deochi poartă Meghan Markle. E foarte popular și la noi și te ferește de energiile ne
Meghan Markle este cunoscută pentru stilul ei vestimentar aparte, dar și pentru faptul că poartă bijuterii mai neobișnuite pentru membrii familiei regale. Fosta Ducesă de Sussex și-a achiziționat recent un nou talisman pentru a se proteja de energiile negative.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ultimele luni, viața lui Meghan Markle s-a schimbat complet, după ce ea și Prințul Harry au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale Britanice și s-au mutat în Canada, iar apoi în SUA, la Los Angeles.

Deși s-au străduit din răsputeri să iasă din atenția tabloidelor britanice, cei doi foști duci de Sussex nu au reușit complet, dar acum, cel puțin, acțiunile lor nu mai sunt legate de Familia Regală. Cu toate acestea, se pare că Meghan simte nevoia unei protecții suplimentare, drept urmare nu o dată a fost văzută purtând la gât talismane pentru alungarea energiilor negative.

Dacă acum doi ani soția Prințului Harry afișa un inel cu Mâna Fatimei, un puternic talisman de protecție împotriva deochiului, recent, ea a fost văzută purtând la gât un medalion „evil eye”, cunoscut și ca „ochiul răului”, extrem de popular atât în Turcia, în Grecia, cât și la noi în țară.

                        

La fel ca și Mâna Fatimei, micuțul ochi de culoare albastră a fost ales de Meghan pentru a îndepărta energiile negative și, ținând cont de faptul că viața ei și a lui Harry a intrat deja pe făgașul dorit, se pare că micul talisman își face pe deplin datoria, la fel și medalioanele cu zodiile lui Harry și Archie.

Micuțul ochi albastru are misiunea de a proteja oamenii de duhurile și ispitele rele. În credința poporului turc, ”ochiul rău'” te apără de toate energiile negative care vor fi îndreptate spre el și vor dispărea și poate fi întâlnit în brățări, inele, medalioane, dar și atâtrnat în copaci, în mașini și deasupra ușii caselor, pentru protecție.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58689379692078