Decembrie 08, 2021
Ce salarii primesc actrițele din noul "Sex and The City" pentru rolul lor
Oare a meritat așteptarea? Just Like That va avea premiera mâine, 9 decembrie!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cinefilii așteaptă cu nerăbdare continuarea celebrului serial "Sex and The City" cu cele 3 protagoniste: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis. Însă toată lumea este amărâtă de lipsa lui Kim Katrall, care a refuzat să-și continue iconicul rol, după o ceartă cu Sarah Jessica Parker.

Tuturor le-a fost dor de Kim pe platoul de filmare”, au subliniat sursele Daily Mail. „Distribuția și echipa o iubesc și speră să se întoarcă.”

Între timp, presa a aflat și cu ce sume au fost remunerate eroinele pentru fiecare episod. Conform unor surse, Kristin Davis ar primi între 650 de mii și 750 de mii de dolari pe episod. Aceeași suma ar câștiga-o și Cynthia Nixon și Sarah Jessica Parker. Cu toate că, în ceea ce o privește pe S.J.P., publicația Variety nota că aceasta ar fi plătită cu 1 milion de dolari pentru fiecare episod.

Absența Samanthei din noul serial ar fi justificată de scenariști printr-o ceartă cu personajul Carrie Bradshaw. Aparent, autorii reboot-ului i-au lăsat lui Cattrall posibilitatea să se întoarcă într-un eventual, și, se pare, extrem de probabil sezon 2.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2973489761353