Octombrie 04, 2021
Ce s-a întâmplat cu Nicoleta Nucă după gala ”Bravo, ai stil!” Nimeni nu se aștepta
Surpriză de proporții după edițiade sâmbătă a showului ”Bravo, ai stil! din România, la care s-a înscris și interpreta din Republica Moldova, Nicoleta Nucă. După patru săptămâni din competiție regulile pentru gală s-au schimbat, iar finalul emisiunii a fost cu totul neașteptat atât pentru concurente, cât și pentru jurați.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gala de sâmbătă a cărui concept a fost ”Femme Fatale” a fost una eliminatorie. Asta înseamnă că una dintre concurente a trebuit să meargă acasă. Aceasta s-a dovedit a fi chiar Nicoleta Nucă, spre mirarea tuturor. S-auluat în calcul numărul de steluțe acumulate, dar și voturile din partea telespectatorilor. Din păcate, interpreta basarabeană a fost cel mai puțin votată. 

„Parcă nu îmi vine să cred. Eu mă bucur foarte mult că te-am cunoscut, că te-am avut aici aproape. Ți-am auzit vocea superbă de atât de multe ori și că te-am văzut așa cum ai vrut tu să te lași să te vedem. Nicoleta Nucă părăsește competiția „Bravo ai stil! Celebrities”, sezonul 7”, a declarat prezentatoarea showului de divertisment Ilinca Vandici.

Nicoleta Nucă și-a luat la revedere de la toți cei cu care s-a aflat pe platoul de filmare cu ochii în lacrimi. Pe Instagram a scris un mesaj de recunoștință celor care au susținut-o.  „Mulțumesc din suflet pentru toată susținerea și mesajele minunate pe care mi le-ați scris. Curând o să vă povestesc mai multe.”, a scris artista.

În gala de sâmbătă Nicoleta a cântat live”Back to Black” și a purtat o rochie neagră de catifea cu șliț adânc în față și pantofi de aceeași culoare. Nu a reușit însă să ajungă la nivelul așteptărilor juraților. În total, a obținut doar 8 puncte. 

”Bravo, ai stil! Celebrities - Metamorfoză”, sezonul 7, a început pe 8 septembrie. Inițial, printre concurente s-a numărat și Olga Verbițchi, o altă interpretă de la noi. Aceasta a fost însă descalificată încă din prima săptămână de concurs din cauza întârzierilor. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4176704883575