Octombrie 13, 2022
Ce mănâncă Kate Middleton pentru a se menține în formă. Băutura pe care o consumă zilnic
Kate Middleton, acum prințesă de Wales, are 40 de ani, dar continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, motiv pentru care multe femei care o simpatizează s-au arătat interesate de stilul ei de viață.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit unor experți citați de Mirror, secretele menținerii în formă a lui Kate Middleton sunt adoptarea unei diete bazate pe fructe și legume, dar și realizarea unui antrenament riguros.

Conform sursei citate, prințesa de Wales a adoptat o dietă echilibrată și variată, care o ajută nu doar să se mențină într-o formă fizică de invidiat, ci să se și simtă excelent.

kate middleton

Experții de la Longevita au susținut că soția prințului William, în vârstă de 40 de ani, își începe ziua cu o porție de fulgi de ovăz care sunt bogați în proteine, carbohidrați și fibre, iar apoi consumă o băutură obținută din varză kale, spanac și spirulină, ingrediente ce conțin proteine și vitamine.

De asemenea, pentru un boost de energie, ea consumă și un bol de porridge. La prânz și la cină, însă,  alege de cele mai multe ori să consume o salată de pepene cu feta, avocado și castravete.

Kate Middleton

Mai mult de atât, uneori, gustările nu-i lipsesc, motiv pentru care alege să mănânce fructe goji, fructe proaspete, dar și legume, care conțin de asemenea o cantitate sporită de vitamine și minerale, nutrienți eficienți pentru menținerea sănătății.

Deși n-ai crede, potrivit sursei citate, Kate Middleton face și mișcare, ba chiar are un program riguros. Astfel, uneori aleargă, alteori face yoga ori uneori face doar un antremanent cardio intensiv, care o ajută să se mențină într-o formă fizică de invidat.

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68805646896362