Aprilie 15, 2021
Ce mai face Choupette, pisica milonară a lui Karl Lagerfeld

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La doi ani de la moartea creatorului de modă Karl Lagerfeld, Choupette pare să nu fie afectată de pandemia de coronovirus. Pisica milionară și-a păstrat stilul de viață extravagant, având în vedere activitatea de pe rețelele sociale. Choupette duce în continuare o viață demnă de un rege. 

Celebrul designer, care a murit la vârsta de 85 de ani din cauza unui cancer pancreatic, i-a lăsat pisicii Choupette o moștenire de circa trei milioane de dolari. Pisica duce o viață extravagantă, se lăfăie în așternuturi de lux și are parte de cele mai bune servicii de îngrijire. Choupette locuiește la Paris alături de bona sa, Francois Cocote, fosta menajeră a lui Karl Lagerfeld

Totuși, Choupette nu este în totalitate fericită, aceasta îi simte lipsa lui Karl Lagerfeld, care a iubit-o enorm de mult. Într-una dintre fotografiile publicate pe Instagram, pisica privește cu dor o figurină care îl înfățișează pe tatăl ei, Karl Lagerfeld, cu o pisică în brațe. 

"Uneori ai da orice să poți aduce pe cineva iubit înapoi din Rai, fie și doar pentru o zi. Să poți să îl îmbrățișezi, să-l pupi sau doar să-i auzi vocea. Să ai ocazia să îi spui cât de mult îți lipsește și cât de greu e fără el prin preajmă. Cu dragoste eternă, Choupette", acesta este mesajul care însoțește respectiva fotografie publicată pe pagina de Instagram a lui Choupette. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0123131275177