August 01, 2022
Ce dietă ține Loredana Groza. Alimentele pe care nu le mai consumă de 20 de ani
La 52 de ani, artista se află într-o formă fizică de invidiat. Aceasta a vorbit despre sacrificiile pe care le face pentru ca fiecare apariție a sa să fie impecabilă. Celebra cântăreață este pasionată de sport și urmează un regim alimentar strict. De peste 20 de ani, Loredana Groza a renunțat la câteva alimente neprietenoase cu silueta. Iată despre ce este vorba!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Aceasta are peste 25 de ani de carieră și s-a menținut în top ani de zile. În ultimii ani, aceasta a fost tot mai des comparată cu Madonna, datorită schimbărilor fizice pe care mulți le-au atribuit intervențiilor chirurgicale. Cântăreața a răspuns acuzațiilor, susținând că singurul lucru care o ajută să fie în formă este să facă sport. Aceasta a susținut că stilul său de viață se aseamănă celui unui sportiv de performanță, motiv pentru care nu pierde nopțile, nu se abate de la antrenamentele zilnice și mănâncă extrem de sănătos.

Acum, artista a vorbit despre regimul alimentar pe care îl urmează cu strictețe. Iată ce dietă ține Loredana Groza!

groza-1

Celebra cântăreață a susținut că, de 20 de ani, a renunțat la produsele făinoase, deși pâinea este alimentul ei preferat. În spirit de glumă, Loredana Groza a declarat că, într-o altă viață, și-ar dori să aibă un metabolism care să-i permită să mănânce orice și să nu fie nevoită să facă sport.

„Din păcate, am renunțat și la înghețată de peste 20 de ani, la pizza, la paste, la pâine, chiar dacă pâinea este mâncarea mea favorită, când cineva mă întreabă. În altă viață, poate că o să îmi doresc să am un asemenea metabolism în care să mănânc doar pâine și să nu am nicio problemă, să nu trebuiască să merg la sală.

groza-3

În fiecare zi fac sport, dacă sunt plecată am cu mine ustensilele de făcut sport în cameră. Ori alerg, ori merg, fac activități fizice pentru că trebuie să pui sângele în mișcare, trebuie să pui mușchii în mișcare, nu doar mușchii minții sau ai gâtului. Trebuie să fie totul o armonie în viață. Trebuie să te împaci cu oamenii cu care, să spunem că, nu te înțeleg sau nu te înțeleg. Să îi înțelegi, să fii înțelept, să fii, asta este. Eu nu sunt, dar sunt pe drumul cel bun'

groza-2

„Întotdeauna încerc să fac ceva în folosul meu'

Loredana Groza a mărturisit că are o viață foarte organizată și încearcă întotdeauna să fie productivă. Încă de la debutul său, cântăreața a făcut furori pe piața muzicală românească și muncește din greu pentru a se menține în top.

groza-6

„Întotdeauna încerc, în fiecare secundă, să fac ceva în folosul meu, al celor din jurul meu, să scriu un cântec, să pregătesc un show, să îmi creez următorul costum de spectacol. Astăzi m-am machiat, m-am pieptănat singură în timp record pentru că am avut și alte chestii de dimineață de făcut. Fiecare secundă este foarte bine împărțită, nopțile nu le pierd, nu beau rece, nu vorbesc prostii', a adăugat cântăreața, potrivit sursei citate.

groza-5 

groza-8

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90792798995972