Decembrie 27, 2019
Ce cadou să-i dăruiești de Revelion persoanei iubite în funcție de zodie
Cui nu-i place să primească cadouri în noaptea dintre ani? Alegerea unui cadou însă nu este o sarcină ușoară, mai ales dacă vrem să impresionăm persoana cu un cadou plăcut și util. Află ce să-i dăruiești persoanei iubite în funcție de zodie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Berbec

Pentru că berbecii sunt foarte practici, ei nu se vor bucura de cadouri inutile. De aceea, ai putea pleda pentru bijuterii cu pietre semipreÈ›ioase, sau elemente necesare în viaÈ›a de zi cu zi, precum aparate de bucătărie sau vase de porÈ›elan. 

Taur

Taurilor le place confortul de acasă, de aceea ei se vor bucura de seturi de lenjerie de pat, perne decorative, dar È™i de un bilet într-o vacanță de vis. 

Gemeni

Oamenii născuÈ›i în zodia gemenilor sunt foarte energici, de aceea, ai fi putut să-i dăruieÈ™ti accesorii pentru fitness, sau, jocuri distractive, sau, de ce nu, un portofel de culoare argintie.

 


Rac

Racii sunt familiÈ™ti, le place liniÈ™tea È™i confortul. De aceea, dacă vrei să-l bucuri pe un rac, poÈ›i să-i dăruieÈ™ti o È™edință la un Spa salon, decoraÈ›iuni pentru casă, sau bilete la un concert bun. 

Leu

Persoanele născute în zodia leilor sunt egocentriÈ™ti, È™i le place să atragă atenÈ›ia asupra propriei persoane. De aceea, ai putea să-i dăruieÈ™ti unui leu parfumuri scumpe, bilet într-o vacanță în țările calde, sau cercei de aur. 

Fecioară

Fecioarele sunt firi conservatoare È™i pedante. Cadourile tale trebuie să È›ină de confortul de acasă. Ai fi putut să-i faci cadou o plantă exotică, căci nativii născuÈ›i în această zodie adoră plantele de cameră. De asemenea, poÈ›i să-i surprizi printr-un weekend petrecut peste hotarele țării, ei vor rămâne încântaÈ›i. 

Balanță

Nativii născuÈ›i în zodia balanÈ›ei vor aprecia foarte mult modul în care este ambalat cadoul. Dar, însăși darul de Crăciun, ar putea să conÈ›ină: haine de lux, alcool scump, mânuÈ™i din piele, sau o eÈ™arfă rafinată.

 

 

Scorpion

Scorpionilor le place tot ce este mistic È™i nedescoperit. Cei născuÈ›i în zodia Scorpionului se vor bucura să primească în dar parfumuri sau cosmetică scumpă, o vacanță în Praga sau lenjerie de culoarea roÈ™ie. De asemenea, scorpionii sunt extrem de fericiÈ›i dacă primesc cadouri neaÈ™teptate!
Săgetător

Nativii acestei zodii sunt extremiÈ™ti, de aceea, ar prefera cadouri originale, precum  un abonament pentru scufundări sau sărituri cu paraÈ™uta, ochelari virtuali sau accesorii pentru computer. 

Capricorn

Cei născuÈ›i în zodia capricornului sunt carieriÈ™ti, cu toate că, în vacanÈ›a de Crăciun, ar prefera să plece la ski, iar place să primească în dar decoraÈ›iuni pentru Crăciun sau, de ce nu, o geantă din piele naturală. 

Vărsător

Originali È™i nonconformiÈ™ti, nativii din zodia Vărsătorului ar prefera să primească în dar în noaptea de Revelion, un curs de dezvoltare personală, bilete la un show distractiv, sau semifabricate pentru arderea lemnului.

Pești

PeÈ™tii ar fi vrut un cadou legat de elementul apă pe care-l reprezintă, precum, o vacanță la mare pentru anul 2018, acvariu, sau un costum de baie. 
 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70933532714844