Noiembrie 17, 2020
Ce avere și-ar însuși Melania dacă ar divorța de Donald Trump
Divorțul soților Trump stă pe buzele tuturor încă de când au fost anunțate rezultatele alegerilor prezidențiale din Statele Unite. Deși informația încă nu a fost confirmată oficial, presa străină scrie deja ce ar foloase și-ar însuși Melania Trump după această despărțire.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă cei doi vor divorța, Melania ar putea primi 50 de milioane de dolari, a declarat într-un interviu Jacqueline Newman, partener la firma Berkman Bottger Newman & Rodd, pentru Town and Country, notează viva.ro. 

În căsniciile anteriore, înțelegerile de la divorț s-au făcut în funcție de acordul prenupțial semnat de Trump cu viitoarele sale soții. 

Astfel, Marla Maples, cu care liderul de la Casa Albă a fost căsătorit între 1993 și 1999, a primit 2 milioane de dolari, după ce a contestat prenupțialul, în timp ce prima lui soție, Ivana Trump (1977 – 1992) a primit 14 milioane de dolari, o vilă în Connecticut, un apartament în New York și acces la Mar-a-Lago, după ce a făcut de asemenea contestație. 

Mai mult decât atât, Melania s-a asigurat din timp că fiul lor comun, Barron,în vârstă de 15 ani, va avea o moștenire mult mai generoasă față de frații lui mai mari din căsătoriile anterioare ale tatălui său. 

Melania și Donald Trump sunt căsătoriți timp de 15 ani. La scurt timp după alegerile prezidențiale, în presă s-a vehiculat că Prima Doamnă ar număra minutele până la divorț și că ar exista deja un acord semnat în acest sens. Motivul separării ar fi amantul Melaniei, despre care Donald Trump ar ști și n-ar fi deranjat. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66204595565796