Decembrie 07, 2022
Catherine Zeta Jones, cu sânii la vedere pe covorul roșu. Cine a însoțit-o?
Catherine Zeta Jones a toate privirile la premiera noului ei serial, National Treasure: Edge of History. Actrița a purtat o salopetă mov uimitoare, cu un decolteu adânc, care îi lăsa la vedere sânii, dar și lenjeria intimă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Ținuta, o creație Elie Saab., îi scotea în evidență silueta armonioasă.

Frumusețea uluitoare a lui Catherine a fost greu de ignorant de cei prezenți, actrița de 53 de ani demonstrând încă o dată că vârsta e doar un număr. Diva și-a făcut apariția la eveniment împreună cu Dylan, fiul pe care îl are cu Michael Douglas. Tânărul de 22 de ani a etalat un costum maro, cămașă albă și pantofi din piele întoarsă.

Catherine Zeta Jones jpg 

Catherine Zeta Jones jpg 

Catherine Zeta Jones jpg 

Catherine Zeta Jones jpg 

Catherine Zeta Jones a vorbit, de curând, despre mariajul furtunos cu Michael Douglas.

„Este imposibil să nu existe suișuri și coborâșuri dacă locuiești cu aceeași persoană și te trezești cu ea în fiecare zi”, a spus actrița pentru The Telegraph. „M-am trezit cu Mike aproape 25 de ani. Îmi place să fiu căsătorită, dar este o nebunie când te gândești cu adevărat la asta”.

Ea a adăugat că, în ciuda relației lor furtunoase, ea și Michael se respectă unul pe celălalt și niciodată nu a simțit cu adevărat că el este cu 25 de ani mai în vârstă”.

„Îmi amintesc că oamenii spuneau: „Când vei avea 50 de ani, el va avea 75”. Ei bine, asta e doar matematică.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84682273864746