Mai 20, 2022
Cătălin Măruță, prima reacție după ce s-a spus că va fi dat afară de la PRO TV: „M-am speriat și...”
Cătălin Măruță a avut o primă reacție, după ce s-a spus că va fi dat afară de la Pro TV. Se zvonea că emisiunea „La Măruță' va fi mutată pe postul Acasă TV, pentru că cei de la conducere și-ar fi dorit să crească audiența și pe celălalt post al trustului. Cătălin Măruță a comentat „concedierea” sa de la Pro TV, azi, chiar în timpul emisiunii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce a auzit speculațiile privind concedierea sa de la Pro TV, Cătălin Măruță a declarat în emisiune că este o informație falsă, iar show-ul care îi poartă numele va fi difuzat în continuare de la aceeași oră și pe același canal. Cătălin Măruță a recunoscut că și el s-a speriat în primă fază, când a auzit această informație.

Cătălin Măruță, prima declarație după ce s-a spus că va fi scos de pe PRO TV și că emisiunea lui se va muta la Acasă TV

„Dacă vreți să ne vedeți, oameni buni, la televizor, să ne căutați tot pe PRO TV și tot în fiecare zi de la 15  la 17. Managementul ne păstrează, nu ne dă afară. Știrea cam așa suna, m-am speriat și eu', a spus moderatorul.

Emisiunea „La Măruță' nu suferă modificări și va putea fi urmărită de telespectatori la fel ca și până acum. Soțul Andrei a lămurit situația controversată în ediția de astăzi, 19 mai, a emisiunii pe care o prezintă de 15 ani, la PRO TV.

Cătălin Măruță este de 15 ani la Pro TV

Cătălin Măruță a început colaborarea cu PRO TV în septembrie 2007, atunci când a început să prezinte emisiunea „Happy hour'.

După 6 ani, show-ul și-a schimbat numele și a devenit „La Măruță'. De 15 ani, Cătălin Măruță lucrează la PRO TV și nu are de gând să renunțe prea curând la emisiune.

Pe lângă show-ul de la PRO TV, soțul Andrei se ocupă și de podcastul său „Acasă la Măruță', care se numără printre cele mai urmărite podcasturi din România. Pe YouTube, Cătălin Măruță are milioane de vizualizări.

Mutarea lui Măruță la Acasă TV, o ipoteză… logică, pentru creșterea audienței

Cătălin Măruță ar putea să dispară de pe 'sticla' Pro TV în cel mai scurt timp! CANCAN.RO a scris că emisiunea 'La Măruță', difuzată de luni până vineri, de la ora 15:00, va fi mutată pe 'Acasă TV', entru creșterea audienței.

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80879473686218