Octombrie 07, 2020
Cât de frumoasă este fiica criticului de modă, Iulia Albu. Și-a făcut Instagram
Fiica criticului de modă, Iulia Albu și a designerului Mihai Albu, a împlinit 11 ani. Dat fiind faptul că a mai crescut nițel, mama ei i-a permis, în sfârșit, să-și facă un cont pe Instagram. Mikaela a dezvăluit că i se părea incorect ca majoritatea colegilor săi să dețină un profil, iar ea nu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În acest mod putem s-o admirăm și noi. Din primele poze încărcate vedem că s-a făcut o domniță frumoasă. E greu să spui cu cine seamănă, pentru că a moștenit trăsături de la ambii părinți. 

”Sunt ca tine. Doar că mama mea este Iulia Albu”, este mesajul de la descrierea unei poze a Mikaelei Albu, înscrisă pe Instagram cu pseudonimul Mikalablanche. Se pare că prezența ei în mediul online a fost așteptată de mulți. În doar o zi de la înscriere a adunat aproape peste 9400 de urmăritori. 

”Haideți să ne cunoaștem. Eu sunt Mikaela și am 11 ani. Voi?”. Așa și-a întâmpinat fiica Iuliei Albu admiratorii. La poza cu această descriere au curs imediat comentariile.” Ești Minunată‼️l a fel ca mămica ta‼️ vă iubesc pe amândouă”, ”Succes Mika! Să aduni pe lângă tine o grămadă de copii frumoși ca tine!!!!”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Ești superbă”, ”Sunt Raluca și am 11 ani! Încântată de cunoștință!”, au scris câțiva dintre cei care au început să o urmărească pe Mikaela Albu. 

Până acum, Iulia Albu și-a ținut fiica departe de ochii cârcotașilor, a presei și chiar a tatălui ei, fiind chiar acuzată de Mihai Albu că limitează maxim întâlnirile cu fetița. Cei doi au divorțat în urmă cu 7 ani. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93455195426941