Mai 24, 2020
„Cântă Cucu-n Bucovina”: Impresionantă interpretare de la Valentina Nafornița și Rusanda Panfili.
Deși sunt stabilite ambele peste hotare, cele două cântărețe celebre și-au unit forțele și au realizat o colaborare superbă. Soprana Valentina Nafornița și violonista Rusanda Panfili interpretează împreună celebra melodie „Cânta Cucu-n Bucovina”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ambele moldovence au cunoscut faima peste hotare, dar nu au uitat niciodată de casă, de țara în care s-au născut și de tradițiile din copilărie. De această dată, cântărețele au decis să înregistreze cunoscuta melodie ”Cânta Cucu-n Bucovina”.

„Cu drag și mare dor de casă va cântăm acest cântec vouă dragilor. Sperăm că toți sunteți bine, sănătoși și fericiți alături de cei dragi. Cu trei săptămâni în urmă împreună cu Rusanda Panfili și cu Ștefan Panfili am realizat acest minunat video.Condițiile, ca și condiții de pandemie, menținând distantă socială, înregistrând separat, Rusanda orchestrația la ea în studio, iar eu vocea la mine în sufragerie. Iar când s-a făcut mai cald am mers afară aproape de casele noastre într o mică pădurice și am și filmat. Sperăm să vă placă”, a scris soprana Valentina Nafornița pe pagina ei de Facebook. 

Rezultatul este unul deosebit. Combinate frumos, vocea de privighetoare a Valentinei Nafornița și talentul deosebit la vioară al Rusandei Panfili dau un nou suflu celebrului cântect.

                                



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82207822799683